Mickelina Röv

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Inte alla vet att Mickelina har ett förflutet som bag lady.

Mickelina Röv (ofta felaktigt stavat Mickelina Räv) är en till synes godmodig figur i de marxistiska anekdoterna om revolutionshjälten Bamse.


Djurart[redigera]

Många tror felaktigt att Mickelina är en räv. Nyare studier har dock fastslått att detta är helt felaktigt. Diverse DNA-tester har visat att Mickelina är en encellig amöba.


Roll i Bamsevärlden[redigera]

Mickelina har en ganska obestämd roll i sagorna om Bamse. Ibland förknippas hon (felaktigt) med romantiska rykten runt Ola Grävling, medan hon andra gånger kan vara väninna med Brummelisa eller Nina Kanin. Troligen är alla dessa roller bara fåfänga försök att försöka dölja hennes sanna jag som legitimerad bromsklossborttagarassistent.

Mickelina och Annika Anka[redigera]

Mickelinas förhållande till den menlösa gummiankan Annika Anka har diskuterats i de flesta litterära kretsar. Slutsatsen har oftast varit att de två haft väldigt lite med varandra att göra, men att deras relation i stort sett bara är ett fantasifoster, framsprunget ur den marxistiske teoretikern Rune Andreassons sjuka hallucinationer.


Martin[redigera]

Mickelina hade i sin stormiga ungdom ett hett förhållande med rikssnickaren Martin Timell. Detta tog dock slut då Timell sprängde Kaknästornet i småbitar.

Belgien[redigera]

Mickelina har aldrig varit i Belgien och har ej heller inga som helst planer på att resa dit. Hon känner inga belgare och tänker inte heller lära känna några, eftersom att hon vet att de allra flesta från det landet ser som sin främsta mission att radera seriösa artiklar på Psyklopedin.

125px-Flag of Germany.svg.png VARNING! Den här sidan är i belgiska myndigheters sökljus!

Alla som har samröre med sidan kommer att registreras och straffas.