Mulla

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

”Det är häftigt att vara mulla!”

~ Mona Sahlin om att vara mulla.

”Alla borde ha en egen mulla!”

~ Gustav Fridolin om hushållsnära tjänster.

”Mullor är som hundar, söta!”

~ Blondinbella om Biologi.

Om mullor[redigera]

Mullor tillverkas i specialla mulla-fabriker. Mulla är som en varmkorv, och flera mullor kan bli en hel korvmoj. Mullor hittas oftast i Iran, Afghanistan, Pakistan och med talibanerna. Den högsta mullan heter mulla Omar. Mullor kan kallas på, genom att man ropar in i telefon-uttaget (utan nån telefon inkopplad); ALLAH ACKBAHR! Då kommer mullorna till dig.

Arg mulla äter upp sina mikrofoner

.


Ibland blir vi mullor och imamer utsatta för stormuftins practical jokes, här till exempel, här la han LSD i vår mjölk.Flygande mullor[redigera]

De senaste åren, har det observerats flygande mullor (sk. supermullor). Mestadels Omar. http://www.freewebs.com/supermullan/index.htm De flygande mullorna ska inte blandas ihop med mullor som flyger på flygande mattor. Flygande mullor är förmodligen det sista hoppet för världen, när vi blir invaderade av aliens. Men mullor kan skjutas ner med Tomahawk-robotar.

Practical jokes[redigera]

Mullor är ofta kända för deras practikal jokes. Till exempel att lägga ormar i en annan mullas turban. De gömmer också massförstörelsevapen i deras skägg.

En händelse som inträffade i södra Pakistan. Mulla Dadullah hade en uppblåsbar moské. Men Osama bin Laden råkade fylla den med helium istället. Hela moskén flög iväg. Minareten misstogs för att vara en pakistansk kärnvapen-missil, på väg till Indien. Då svarade Indien med massiv vedergällning mot Pakistan.

Mera bilder[redigera]

Två mulla-wannabes (Osama bin Laden & Ayman al-Zawahiri) grillar korv av gris.
Mullorna på tivoli
DJ Saddam & Usama bin Laden's greatest hits.
Mullorna på cykeltur.