Mulla

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

”Det är häftigt att vara mulla!”

~ Mona Sahlin om att vara mulla.

”Alla borde ha en egen mulla!”

~ Gustav Fridolin om hushållsnära tjänster.

”Mullor är som hundar, söta!”

~ Blondinbella om Biologi.

”Mullor är som hederskultur,jävligt farliga!”

~ Celine Dookhran om Cigarretter

”Hamza bin Indigo Laden,kom hit!”

~ Ayatolla Khomeini om Misshandel

”LOL”

~ Cinder Glow om Telefonuppkoppling

”Drog”

~ Autumn Blaze om Privatekonomi

Om mullor[redigera]

Mullor tillverkas i specialla mulla-fabriker. Mulla är som en varmkorv, och flera mullor kan bli en hel korvmoj. Mullor hittas oftast i Iran, Afghanistan, Pakistan och med talibanerna. Den högsta mullan heter mulla Omar. Mullor kan kallas på, genom att man ropar in i telefon-uttaget (utan nån telefon inkopplad); ALLAH ACKBAHR! Då kommer mullorna till dig.

Arga Khomeini äter upp sina mikrofoner. Varför är för att Indigo flyttade ifrån hans sexvilla

.


Ibland blir vi mullor och imamer utsatta för stormuftins practical jokes, här till exempel, här la han LSD i vår mjölk.Flygande mullor[redigera]

De senaste åren, har det observerats flygande mullor (sk. supermullor). Mestadels Omar. http://www.freewebs.com/supermullan/index.htm De flygande mullorna ska inte blandas ihop med mullor som flyger på flygande mattor. Flygande mullor är förmodligen det sista hoppet för världen, när vi blir invaderade av aliens. Men mullor kan skjutas ner med Tomahawk-robotar.

Practical jokes[redigera]

Mullor är ofta kända för deras practikal jokes. Till exempel att lägga ormar i en annan mullas turban. De gömmer också massförstörelsevapen i deras skägg.

En händelse som inträffade i södra Pakistan. Mulla Dadullah hade en uppblåsbar moské. Men Osama bin Laden råkade fylla den med helium istället. Hela moskén flög iväg. Minareten misstogs för att vara en pakistansk kärnvapen-missil, på väg till Indien. Då svarade Indien med massiv vedergällning mot Pakistan.

Fil:404:Bild saknades för tillfället: Hamza bin Laden som vuxen(egentligen en 14-årig Indigo som blev lite ”fjollig” enligt kompanjon Dreamhack.

Mera bilder[redigera]

Två mulla-wannabes (Osama bin Laden & Ayman al-Zawahiri) grillar korv av gris i Afghanistan.Indigo suger kuk men det kan ni tyvärr inte se.
Mullorna på tivoli i Pakistan.
DJ Saddam & Usama bin Laden's greatest hits.
Mullorna på cykeltur i Sovjetyssland 1983.