Nina Kanin

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Nina Kanin och Ola Grävling i en intim sitution.

Nina Kanin är en kaninliknande varelse som förekommer i berättelserna om den leninistiske revolutionshjälten Bamse.

Färg[redigera]

De flesta betraktare skulle nog gärna skriva under på att Nina Kanin är tämligen rosa. Detsamma kan nog även sägas om hennes samvete.

Djurart[redigera]

Det har i biologikretsar under lång tid diskuterats huruvida Nina Kanin är en älg, elefant, anka eller kanin. Vissa anser att hon har tydliga mammutska drag, varför hon följaktligen är en elefant. Andra anser att hennes öron mest av allt liknar ett älghorn, varför dessa forskare har valt att kategorisera henne som älg. Ytterligare andra tycker att alla tecknade figurer se ut som Kalle Anka, varför hon i ett otal vetenskapliga artiklar har placerats i detta bås. Samtidigt så tycker nog någon att hon ser ut som en kanin, och detta är faktiskt den skola som till slut har fått flest anhängare.

Kilar stadigt[redigera]

I amsagorna om Bamse och hans galna anhang så skildras Nina Kanin som tämligen promiskuös, med Lille Skrutt som sin ständig hallick. De kilar knappast stadigt, men i alla fall.

Utlandssemestrar[redigera]

Vid de tillfällen som Lille Skrutt och Nina Kanin framställs som ett par, ställer hon ofta orimliga krav till Skrutt att han skall ta med henne på dyra semesterresor till främmande länder. Skrutt, som ju är en äkta proletär, måste då a r b e t a som brevbärare för att knoga ihop pengar till Ninas krumsprång.

Stollmans belgiska hemlighet[redigera]

Stollman och Nina Kanin hade en gång en stormig affär under en tripp. Trippen gick visserligen inte någonstans, strängt geografiskt, men "medicinerna" som orsakade den var producerade i Sovjetrepubliken Belgien.

125px-Flag of Germany.svg.png VARNING! Den här sidan är i belgiska myndigheters sökljus!

Alla som har samröre med sidan kommer att registreras och straffas.