Nisse Manpower

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Nisse Manpower är en osynlig superhjälte som har oändlig arbetsförmåga och en total mental stabilitet, som gör att vilken som helst arbetsgivare kan misshandla honom psykiskt, ge honom till synes omöjliga arbetsuppgifter på orimlig tid, eller odefinierade arbetsuppgifter – och ändå löser Nisse Manpower med lätthet dessa uppgifter. Det finns ett berömt fall, där Nisse fick en uppgift, och på frågan när det skulle vara klart, fick svaret:

igår!

varpå Nisse naturligtvis åkte tillbaka i tiden och löste uppgiften så att den blev klar igår. Nisse är alltid glad, även om han utsätts för elaka påhopp och tillmälen. Han svarar alltid glatt och objektivt på de värsta tillmälen. Han är helt enkelt arbetsgivarnas önskedröm. Nisse Manpower har naturligtvis förorsakat att många arbetare blivit av med jobbet, att bastare sprungit ut nakna på gatan, och diverse obskyra händelser. Detta är naturligtvis en bra sak, då många människor kunnat åse det hela och skrattat åt dessa losers på TV.

Han har även försatt Sverige i kris för prostituerade, han tar helt enkelt deras kunder men ingen vet hur, eftersom det skedde igår, med blixtens hastighet och till oändligt låg ersättning.