Nolaskolan

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Nolaskolan i Örnsköldsvik är ett gammalt hederligt vandrarhem för nyblivna Sossar ( eller var det på andra sidan gatan?). Man kan få möta en fin mångfald av olika människor som är antigen Socialdemokrater eller Feminister, många besökare har blivit varnade för att besöka tredje våningen på byggnaden eftersom där råder det konflikt om våningen ska räknas som en del av den Socialdemokratisk Sverige eller inte, inga civila har omkommit ännu men risken är väldigt hög. Bottenvåningen på Nolaskolan har dock inget högskoleförberedande program, istället har dom öppnat ett dagis för barn utan framtid och tjänar stora summor pengar. Det finns även rykten om att den finns en frisläppt Ny-nazist som har hotat med terrordåd om han får besök av Jehovas Vittnen och därför har det lanserats en varning om att gå inom det området som kallas "bottenvåningen" på Nolaskolan, denna brottslingen har en misstänkt kompanjon som heter "Rasse Rasist" och han jobbar med mångkultur inom FI i dagsläget ( information från obekräftad källa ), Rasse Rasist släkt sträcker sig till Asien och kommer egentligen från familjen Zedong ( hans farbror var Mao Zedong).

Skolans motto lär vara " Vi har inga fördomar, vi hatar alla lika mycket" och härstammar från den tiden Örnsköldsvik var en del av det [Romerska riket], namnet "Nola" kommer från det latinska orden "Nota bene" och betyder observera. Namnet kom till när Julius Cesar var tvungen att namnge platsen efter att förlorat en match sten, sax och påse emot Augustus och gav namnet efter hur folket där observerade alla Modo matcher. Nolaskolan historia har sedan efter innehållit saker från viktiga matråd till varför ordet hen är nödvändigt att använda i varje uppsats


Interna konflikter[redigera]

Det finns en terrorist kvalificerad grupp som kallar sig "Ek". Deras politik går ut på att utropa tredje våningen till ett eget land Svea rike och driva häxjakt mot Socialdemokrater. Deras kamp har gått igenom tredje våningen utan motstånd men blir stoppade av bottenvåningen och första våningen som har blivit beroende av det Socialdemokratiska bidrags systemet. Konflikten har blivit bedömd av många experter (Hans Rosling och hans kamrater) och dom har bedömt situation som kritisk och vill att Stefan Löfven ska utföra sanktioner emot Nolaskolan, dock har inte Stefan Löfven gjort något p.g.a att han har suttit i veckor i sin stuga och sjungit sånger om Mao.


Kända personer som har besökt Nolaskolan[redigera]

Berömda personer som har gått på Nolaskolan är Stefan Löfven ( obekräftat p.g.a av käbbel ), Vilhelm Erövraren som var delaktig i att erövra Nolaskolan från Julius Ceasar ungefär 50 f Kr, Stephen Hawking som kom med sin teori om svarta matsalen och Martin Timell som byggde ihop skolan runt 52 f Kr i televisions programmet "Snickrar med Jesus".

Skolan har fått många besök av kända vetenskapsmän, dom mest anmärkningsvärda är Doktor Mengele och Frankenstein. Deras föreläsningar brukar gå ut på att dom visar/testar experiment på publiken och det slutar alltid med succé. De mest berömda föreställningarna är "jag gillar tvillingar" och "När dom döda går", båda räknas som publiksuccéer.

Dagliga livet[redigera]

Det är inte ovanligt att man vissa morgnar kan få chansen att se Homo Sapiens och ett fåtal primater hänga omkring i ljushallen, detta har blivigt möjlig eftersom att Sverige gränser med Sydafrika och har öppnat gränserna för att öka mångfalden i samhället. Mångfalden har gett positiva resultat som att Nola folket får uppleva mer kultur än tidigare,detta har lett till att Socialdemokraterna popularitet har ökat inom enormt inom FI kontrollerade områden och sjunkit i dom rebell kontrollerade områden på dom högre höjderna i området. En normal dag på Nolaskolan kan bemärkas som än av dom bästa i hela landet och har alltid den mest energiska eleverna någonsin, eleverna börjar alltid dagarna med att sitta på bänkarna utanför klassrummen och be till sin stora barmhärtige ledare Stefan Löfven som ska leda Örnsköldsvik genom dom mörka tider som väntar. Stefan Löfven själv har sett hur eleverna tar sin dyrkan på allvar och har därför lovat att styra Nolaskolan åt den "Löfvenska drömmen" , som består av att utropa Sverige till en del av Palestina och att öppna en kebab kiosk i mitten av ljushallen som ska heta "kebabhakistan".

Syster Märta ( mer kännd som programledare för Bonde söker fru och Bolibompa) delade med sig många av sina äventyrsresor som inkasserade i stora summor krabbstjärtar som är en helig symbol för dagens skollärande. Den förändrade skolans syn på havet, Därför är Nolaskolan en havsätande inavelsprogram. Folk lever idag på skolans rutin kring hemvändare som bidragit till stora skador på hälsan. Valfusk är debatt som ofta flödar kring skolans atmosfär. Samita som på ett militärt sätt störtade den nuvarande rektorn ner från tronen. Styr idag stora delar av den svenska skolans lärande. Som gjort så den svenska skolan rasat markant på läskunnigheten i världen. Då svenska skolan mest fokuserar på att utbilda sexiga prostutuerade som lever på statens pengar. Poltiken är en stor del av vardagen på skolan och debatter kommer alltid upp om dom senaste händelserna som sker runt om i den politiska världen, ett exempel på heta debatter var när en av EK klasserna representant anklagade resten av klassen för valfusk efter hen hade vunnit i valet med stor marginal, hen försökte med en statskupp för att avbryta valet men dock stoppades hen dirket och blev tvångsvård eller tvångs vald till posten.

Se även[redigera]

Geneskolan - En Kommunistisk skola som ligger i närheten av Nolaskolan.

Örnsköldsvik - En vacker stad, från ovan. Där kan man hitta Nolaskolan.

SEKAB - Örnsköldsviks kommunala pengartvätt.

KimTube - En alternativ youtube sida som används flitigt på Nolaskolan.

Socialdemokraterna - Ett politiskt parti för människor med lägre IQ.

Stefan Löfven - En stor symbol på Nolaskolan. Han präglar skolans utveckling.

Sossar - Människor eller djur som sympatiserar med Socialdemokraterna.