Noobin von Andersson

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Noobin von Andersson, född någon gång under 1900-talets slut. Somliga påstår att det var under axelvaddtiden där "fluffy hair" och "färgglada blusar" var störst i modet. I TV-showen Designing Women visar kvinnorna upp sina kläder och livsstilar för deras årtionde som fick deras motståndare 'the broken dolls' eller 'rag dolls' eller med svensk översättning 'trasdockorna' att demonstrera med säkringsnålar, ansiktsmålning utanför barnkalas och trasiga kläder.


Hemsökande[redigera]

Noobin förflyttades runt med sin familj till en mängd olika redan bebodda områden där de själva bodde i en begagnad byggnad byggd av andra på en annan tid av 1900 talets tid. Byggnaderna levde bland annat i Klockartorpet, Moralund och Slavsta. Klockartorpet som var känt för deras klockor och färgglada torp bodde han i en enfamiljsbyggnad likaså i Moralund där Morakniven har sitt egentliga ursprung uppfunnen av 'äppeltanten' 1-2 hus bort från familjen Anderssons hus. Efter ett år såldes familjen till en frikyrka som tog emot dom som de sanna slavar de var för den tidens årtionde och fick flytta in i en flermannabyggnad med 3 andra familjer, en dansk, en asiatisk av någon form och några andra som aldrig kom fram förutom när de skulle jaga mat eller via okänt fordon ta sig iväg till sin arbetsplats. Idag finns det ett slott i västra delen av den västra delen av åsen väster om slavsta som är bebodd av honom själv och sina avkomlingar samt fru. Han är idag en högt uppsatt man med många beundrare mellan åldern 3-14 för att vara 'the-balcony-jumper' eller andra åldrar av andra anledningar utanför hans avkomlings kompiskrets.


Högtider[redigera]

För att uppmärksamma alla de högtider som bör firas varje år; God Jul och Gott Nytt År, Glad Påsk, Dont drink and drive -cermonin som ligger precis innan, Val Borg och Midsommar som pga sina olycksfall fått sitt dagensros belöande program 'Morden i Midsomer', Noobin's day, Hall & weiner och slutligen Lucia. Där vanligtvis en blond flicka med asfalterade fransar med lysen i håret spelar själva Lucia i sångtåget som består av Lucia själv, tärnor (inlånade av närmsta casino), stjärngossar med strutar på deras huvuden (även de inlånat men från Frasi även känt som 'skånevåfflan') och tomtar som är upphämtade av swebus express från tomteland i Fin land eller Nord Polen som tagit ledigt för dagen under denna dag.

MrE.jpg
Stop hand.png "JA' TYCK' SYNN' OM IDIOT'N SOM INT' FIX' 'N HÄR SK'T'N!" Stop hand.png
Någon, hjälp den här idiotiska sidan genom att skriva om den.
Och se till att den dricker sin mjölk också. Endast då kan den komma med i A-Laget.