One direction

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

One Direction är en skånsk terror-organisation. Organisationen grundades på en gay-klubb i södra Skövde 1862 av medlemmarna Harry, Zayn, Louis, Göran, och Björn Ranelid. Det har sagts att organisationens främsta mål är att utrotta alla katter, som enligt One Direction står lägre än till och med Göteborgare i samhällshierkarneien.

Tyskland 1873 - 1902[redigera]

1873 flyttade gruppen sin verksamhet från Skåne till Tyskland, eftersom att de mött stark kritik från den skånska jägaren Thomas. Där spelade de på nattklubbar fram till 1902, då de blev upptäckta av rapparen Usama Bin-Ladin.

Saudiarabien 1903 - 1983[redigera]

Efter att ha blivit upptäckta av rapparen Usama Bin-Ladin flyttade de till den tyska kolonin Saudiarabien, som var under hårt styre av LGBT-regeringen, med avsikt att avskaffa demokratin genom revolution. De utförde en mängd terrorattentat, ett av dessa, den kända 7/11 bombningen, satte priset på en kanelbulle till 25 kronor. 1931 dog Göran, och blev ersatt av tvillingarna Jimmie och Adolf. Jimmie och Adolf visade sig ha mycket mer varierade sångröster, och lyckades med sina målbrotts-klingande toner att slå igenom stort på den Saudiska radiokanalen RIX FM. Med sitt nyfunna kändisskap kunde One Direction lätt ta makten från president Justin Swarchenegger. Detta varade fram till 1969, då alla medlemmar utom Harry dog av en brutal kedjegäspning, orsakad av Harry. Med starka skuldkänslor, gav Harry presidentskapet till Usama Bin-Ladin. Därefter lämnade han bandet, men behöll trademarket One Direction fram till 1984.

Harrys Försvinnande[redigera]

1984 sålde Harry namnet One Direction till det östbelgiska dammsugarföretaget Stoffermachten, som sedan dess har marknadsfört sin 15:e dammsugarmodell med sloganen "Sucks in One Direction, Blows in another!" Efter att varumärket såldes har det inte funnits något sätt att spåra Harry. Privatdetektiven Gerald Raff sade i ett uttalande 1994 att det är omöjligt att hitta honom, eftersom att "han förmodligen har bytt frisyr vid det här laget."