Optimus Prime

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Optimus Prime, även kallad OpTmus Prajm, är den nya avancerade damsugare från Eniro beställd av Oskar

Hårdvara[redigera]

Den har 3 st. heptaprocessorer som gör det möjligt att suga upp alla möjliga damer och dammer. För att ge den order så har den 3 st. usb 4.0 uttag som man kopplar via datan med en usb-sladd. Den kan koppla upp sig till internet med en inbyggd router och hamsterhjul. Den har en blu-ray som spelar in alla damer dammerna är dock tämligen ointressanta den suger upp.

Målgrupp[redigera]

Denna påverkar bara kvinnliga varelser i åldersgruppen 50-70 som är förmögna och därför kan kallas för damer. Dessa damer använder sig utav OpTmus i syfte att åtnjuta sig själva på ett sexuellt och erotiskt sätt. De placerar Optimus på deras könsorgan, eller framstjärt,och låter dess sug stimulera damernas kärlekszoner. Denna metod används bara av damer, och påverkar den alltså inte varken yngre flickor eller äldre, fattiga tanter.

Mjukvara[redigera]

Här är det lite problem. Ica tillverkade operativsystemet vilket märks eftersom i närheten av Optimus Prime så blir alla danskar i åldersgruppen 15-97 extremt fulla och illaluktande. Men eftersom danskar alltid är illaluktande och fulla så kan det här experimentet misslyckats.

Transformering[redigera]

Självklart kan denna dam-sugare transformeras till det mesta, alltifrån en gul tekopp till en grön kaffekopp. Detta bör dock undvikas eftersom det står på baksidan av klagomuren i Israel.