Os i isvaksbad

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Menade du möjligtvis VM i Isvaksbad?

År 2014 blev isvaksbad för första gången en OS-sport. Länge har IOK ratat sporten med anledning av hur populär den är. Sporten som sådan är otroligt mycket populärare än hela OS och man har från IOK:s sida länge fruktat att tittare helt enkelt skulle strunta i de andra sporterna och att fokuset skulle riktas mer mot Isvaksbadandet än resternade sporter. Men när 2014 års vinter OS skulle hållas i Ryssland kunde IOK inte säga nej, Putin som länge varit en av sportens största supportar övertalade personligen hela kommitten. Förutom att Putin älskar sporten tror man att införandet av den är en i raden av alla de reformer man genomfört i sin anti-homopropaganda, eftersom att sporten anses vara den mest manliga och heterosexuella sporten i hela världen. Putin med flera anhängare från det ryska kommunist partiet hoppades på att sporten helt magiskt skulle kunna omvandla bögarna till riktiga machomän (som Putin).

Sporten tros dock aldrig någonsin vara med i ett vinter-os igen, som befarat drog den allt för mycket uppmärksamhet från de andra sporterna. Den norske ikonen och förhatlige Northug uttalade sig så här när han fick reda på att Isvaksbadet skulle bort: "jaa, nu kann ikke lengre denne fyle spårt bestjäla mäg påå televisionstid"

Resultatet från OS i isvaksbad år 2014

År Guld Silver Brons
2014 Jultomten (Nordpolen)Santa Flag.jpg Brutus Maximus a.k.a Lindnerto (svärje)Sverigeflagga.PNG Gorbatchev den snart döde (Sovjet Ryssland) Flag of the Soviet Union.gif


Jultomte kontroversen[redigera]

Jultomten har sedan 1959 varit förbjuden att delat i VM i isvaksbad, detta på grund av sin otroliga överlägsenhet. När det bestämdes att Isvaksbad skulle bli en av sporterna i 2014 års vinter-os valde han att ställa upp. Många var kritisk till detta och menade att han var inte var tillåten att delta, detta stämde dock inte då förbjudet endast gällde VM i sporten. Jultomten kunde alltså göra come-back i sporten 2014, so väntat vann han överlägset och blev publikfavorit.