Oskars högra hand Robin

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Robin är den nuvarande högra handen för Oskar och allt vad det innebär, innan det så var Robin mer känd som Doya karmad från en planet som låg långt åt helvet i The Tetris Empire

Tidigt liv[redigera]

Robin, även känd som Doya Karmad föddes på planeten Whildadidorajt. Han blev tränad i elektronikens hemligheter av en ormliknande geckoödla med 4 armar vid namn Gormo (som förövrigt är en mycket bättre elektriker än Darth Vader). Senare så blev Doya Karmad en ledamot i det ondskefulla Ge-upp-rådet där han tränade upp andra personer och senare blev statsminister. En av hans fd. lärjungar var Nisse Hult som blev en av deras mest kända och mäktiga sophämtare.

De kopierade personernas krig[redigera]

Doya var en hög rankad kapten i detta kriget som utspelades mellan de kopierade personerna och några otroligt smala och ansiktslösa robotar. Men senare blev han förråd av en väldigt sympatisk person och bosatte sig på planeten Fy-fan-vad-det-stinker. Och blev lite smått konstig. Det lustiga var att Doya inte stog på någons sida utan slogs för sin älskade vänster sko som någon hade tagit det står i dagens läge klart att det var Hannes som låg bakom dådet. I slut ändan av kriget så stampades allt motsånd ner av The tetris Empire som erövrade område av galaxen vid den här tidpunkten.

Det helt meningslösa kriget[redigera]

Här utspelade Mr.Karmad inte en stor roll, men han tränade upp den jätte-elaka-sidans elektriker vilket skulle leda till att personen som förråde honom dog. Därför gjorde Mr.Karmad sig osynlig mitt under ett samtal med den jätte-elaka-sidans elektriker och sågs inte på en lång tid. Det helt meningslösa kriget hade ingen egentlig vinnare utan alla sågs som losers förutom The tetris Empire som kom och stampade ner allt motstånd och erövrade om rådet kriget tog plats i.

Nutid[redigera]

Senare genomförde Mr.Karmad en plastik operation och bytte namn till Robin och gick över till den snälla sidan. Han är nu Oskars högra hand och gör allt från att sitta stilla till att ligga stilla. Hans plats som höger hand i Oskars Imperium ger han många rätting heter och skyldigheter. Robins rättigheter innefattar bland annat att göra allt han vill när han vill och hur han vill om inte Oskar den heliga säger något annat så klart. Han är också den näst högst rankade militära officern och har därför ett stort ansavr att leda trupper i strid, ett ansvar han fullständigt ger fan i och gör något annat i stället till exempel spela stripp poker på hovpolaken Arturs mobil. han har även ett eget flagg skepp i The tetris Fleet. flagg skeppet heter UR ANUS och är flera kilometer långt och brett. Han är även en högt rankad medlem inom PTODMF och Överdrifts Patrullen. Vissa rykten menar att Robin står bakom många utrensningar från Brödrasakpet Pong Men han säger "Va?". och källor indikerar att han har rätt. Vissa påstår också att det var hans idé att införa hattkrav regninga tisdagar och udda veckor.