Palmer som smakar som köttfärs

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Allmän info om palmer som smakar som köttfärs[redigera]

Palmer som smakar som köttfärs är en ras som det finns några få individer kvar av i Ryssland, och smakar underligt nog som köttfärs. Man vet inte mycket om dem eftersom att nästan varenda forskare som studerat dem har slukats av de hungriga palmerna.

Palmernas diet varierar ofta, men de gillar nästan allt kött. Om fåglar försöker slå sig ner och skaffa ett bo vid palmen, så väntar palmen ganska länge tills fågeln har lagt äggen. Äggen är nämligen oerhört utsökta enligt palmerna, därför så käkar de upp fågeln, boet, äggen och allt annat skit som finns.

Det finns dock få palmer som är kvar i storstäderna, de som finns kvar är utrotningshotade.

Palmernas historia[redigera]

Den första palmen någonsin upptäcktes av en upptäcksresande som gjorde en expedition i Mariager-graven. Han gick på en klippa som var på väggen av graven och hittade en spricka i berget.

När han lyste in där så såg han att de låg ett regnbågsfärgat ägg där. Han tyckte att ägget såg jättesexigt ut så han tänkte ta med det hem och döpa det till Kart-Bertil.

Efter några dagar att flyta upp ur den enorma graven så kläcktes ägget och slukade upptäckaren i ett nafs. Som tur var fångades allting på film av dykarhjälmens inbyggda kamera som lyckades klara sig.

Efter att Upptäckaren slukats fick man in en massa rapporter om att en massa individer av dessa palmer hade börjat växa överallt i Sibirien och åt upp alla björnar, träd och alla andra djur som bor där.

Man skickade genast in bombflygplan och eldkastare och brände/bombade sönder alla palmerna så att dem nästan blev utrotade, dock sparade man några palmer och sövde dem så att man kunde sterilisera dem medans dem sov, vilket lyckades och idag är de bara några få palmer kvar i Sibirien, och av någon anledning också i vissa storstäder.