Pedofili

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

”En sak jag aldrig kan förlåta mig själv för, är att jag som ungt barn utsatte Oscar Wilde för pedofila frestelser”

~ August Strindberg om Pedofili

Pedofili är en allergisk reaktion mot minderåriga barn, särskilt körgossar och puberterande flickor i alltför tajta kläder.

De första symptomen pedofili är en lätt klåda och irritation. Till skillnad från övriga offer för överkänslighet upplever dock inte pedofilen klådan på den egna kroppen, utan försöker istället pilla på substansen som framkallade irritationen, vilket brukar leda till en hel del sociala komplikationer.

För att skydda pedofiler från överexponering av farliga substanser är det viktigt att inte föräldrar låter sina barn springa lösa på sandlådor, barnstränder, daghem, Bilddagboken och övriga offentliga platser.

Ickeevolution[redigera]

Då barn inte kan föröka sig kan pedofiler inte heller göra det. Och eftersom pedofiler är taskiga mot barn (till skillnad mot homosexuella som hjälper till att försörja andras barn utan att göra egna) så kan evolutionen inte ha skapat pedofiler den vägen heller. Den ledande teorin är att pedofilerna jobbar åt illuminati på samma sätt som vissa poliser på nedläggningshotade stationer begår brott för att behålla jobbet.

Thailand[redigera]

Thailand och en del andra länder i Södra Asien har specialiserat sig på att anordna gruppresor för att hjälpa pedofiler att genom exponeringsterapi komma över sina bekymmer. Genom att under såväl rikliga som kontrollerade former utsätta pedofilen för den substanser som orsakar dennes överreaktion hoppas de Thailändska läkarna, de sk. pimpsen att på sikt kunna bota pedofilen från hans pillande obsceniteter.

Berömda pedofiler[redigera]