Pettson och findus

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Ej att förväxla med Fittson och Penus. Pettson och Findus är två mycket kända italiensk-amerikanska maffiabossar samt knarklangare. Polisen i USA har bara lyckatas gripa Findus en gång, men redan nästa dag hade han rymt och i fängelsecellen hittade man en lapp där det stod "Pettson was here" på.

Pettson Mest känd för att 1988 ha startad en omfattande knarkhandel i tre amerikanska skolor. Pettson som brukar förvara knark i sin stora hatt har aldrig under sin nästan 40 år långa karriär gripits av polisen.

Findus Har förutom knarkhandel på amerikanska gator även startat ett företag i Sverige som uppger sig för att sälja mat, men misstankar finns att det egentligen bara är matliknande kokain.


Karriär[redigera]

1969-1970 - Pettson och Findus startar sin karriär på Sicilien.

1973 - Pga minskad knarkförsäljning överger knarkduon Italien och flyttar istället till New York, USA där försäljningen går mycket bättre.

1988 - Pettson startar en kupp som går ut på att sälja knark till ungdomar i olika skolor, kuppen kallades för Minsur Blue av den amerikanska polisen och FBI.

1997 - Man lyckas i februari gripa Findus på en bensinstation i Alabama, men han lyckas rymma redan nästa dag. Antagligen med hjälp av Pettson eftersom man i fängelsecellen hittade en lapp med texten "Pettson was here".

Alla dagar i veckan - Röstar fram Kattsand som det mest irriterande i världen.