Piano

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

”I Sovjetryssland spelar piano DIG!!

~ Rysk Reversal om Piano

Piano är ett vapen som starka människor kan kasta på folk från fönstret till villan/lägenheten eller från trappan. Om man träffar på rätt ställe belönar pianot dig med att låta en jättebra melodi ramla ut ur locket på notblad, vilken du kan spela och senare kan bli kriljardär på. Piano används ibland som självförsvar mot elefanter som till exempel rymt från zoo eller cirkus. På konserter brukar många pianister hoppa på pianotangenterna fram och tillbaka då de spelar, det ger bättre effekter. Man brukar spela piano för mörda folk ute i gatan, ett vanligt utrop innan man mördar någon är att "ta det piano". Pianot kan även lägga ägg. Dessa ägg kallas för bröd. Dem kan man oftast äta om man vill. Men tro nu inte att det är vanligt bröd utan bröd.

Pianokast[redigera]

  • Lasse Holm brukade kasta piano på Kikki Danielsson och Elisabeth Andreassen, vilka svarade med att hålla fast honom och slita och dra honom fram och tillbaka som ett dragspel. Detta spelades in i bakgrunden på skivorna.
  • Sedan 1963 anordnas världsmästerskap i "kast med litet piano". Sedan 1967 anordnas även världsmästerskap i "kast med stort piano".