Pickadoll Steven

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Pickadoll Steven Johansson var karaktären David Johanssons alter-ego i filmen Steven och David Forever (2010). Pickadoll Steven är känd för att bära glansiga, lila tights, en läderjacka i dam-modell och en dildo som liknar en pistol, därav namnet Pickadoll Steven. Skådespelaren fick Oscars-priset för HBT-personer för hans oerhört seriösa insats i rollen som Pickadoll Steven.

Filmer[redigera]

Steven och David Forever[redigera]

Steven och David Forever är titeln på den första filmen om Pickadoll Steven. Filmen handlar om David Johansson, en ensamvarg i Södra Sandby, som utsätts för sexuella övergrepp och våldtäkter flera gånger i veckan. Under den sadistiska njutningen skapas ett alter-ego i Davids inre som kom till att bli känd som Pickadoll Steven. Resten av filmen handlar sedan om hämnd, och varannan scen utspelar sig då Pickadoll Steven letar upp och våldtar dem som en gång våldtagit hans riktiga jag. Den sista våldtäktsmannen visar sig dock vara hans egna kusin och andra problem dyker upp på vägen till slutgiltlig hämnd.

Trilogin: Långt upp i rektum[redigera]

I den första filmen i trilogin Långt upp i rektum, Steven och Henrik: Långt upp i rektum, medverkar inte längre karaktären David Johansson, då han övergått från att ha Pickadoll Steven som ett alterego till att bli honom på heltid. I filmen introduceras Stevens högra hand, Hormon Henrik, som med en hög halt av testosteron i kroppen ser ut som en bodybuilder. Han bär en lila sweater och mörkgröna byxor. Filmen handlar om sökandet efter deras ärkefiende Barbacka Benny, som enligt legenden sägs ha våldtagit alla Stevens och Henriks föredetta klasskamrater i tre hela månader. På vägen till Barbacka Bennys villa, belägen på en ö utanför Danmarks kust, stöter de på flera av hans kumpaner. När de till slut når Barbacka Bennys villa visar det sig att Barbacka Benny har flytt landet.

I den andra filmen, Steven och Henrik: Längre upp i rektum , beger sig Steven och Henrik av mot Norge. Barbacka Benny sägs ha ett slott uppe i bergen med torn som avbildar penisar. Hans kumpaner och arméer är dock överallt och Steven och Henrik är tvungna att bege sig tillbaka till Sverige för att kapprusta. Steven börjar under filmen märka att Henrik beter sig ovanligt konstigt då han ger Steven konstiga blickar och tar en högre dos testosteron än innan. Steven börjar samtidigt ana att något är fel då Henrik inte längre deltar i slagsmålen mot Bennys kumpaner och när de till slut ska möta Barbacka Benny avstår Henrik och påstår att han måste rätta till sina kalsonger på toaletten.

I den tredje filmen, Steven och Henrik: Allra längst upp i rektum, söker Steven och Henrik Barbacka Benny i Estland. Henrik våldtar Steven flera gånger under filmen för att han inte kan motstå sina behov. Testosteronet får honom att verka galen. I slutet av filmen visar det sig att Hormon Henrik i själva verket är Barbacka Benny och båda namnen är alteregon. Hans riktiga namn är Våldtäkts Viktor och han våldtar Steven så hårt att han spräcker hans anal och förstör Stevens rektum.