Pirat

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

En pirat är en person som tycker att det är helt ok att parasitera på andra och att åka räkmacka genom livet. Pirater gillar inte övervakning eftersom det gör deras liv besvärligare.

Fidel Castro med stab uttalar sitt stöd för de som lider av piratism genom att klä sig i lila clownkläder.

Pirater förr[redigera]

Förr i tiden, när folk hade ryggrad och inte lät andra stjäla deras ägodelar, tålde man inte pirater på land utan körde ut dem i havet. Tyvärr drunknade inte piraterna som avsikten var, utan de lärde sig att simma och blev en riktig plåga på världshaven. Brittiska flottan försökte åtgärda problemet, men lyckades inte så bra, eftersom piratism är väldigt smittsamt och flera kaptener med besättningar övergick till piraternas sida. Den som har sett hur enkelt det är att snylta på andra har nämligen mycket svårt att avhålla sig från att själv fastna i träsket. Runka i motvind.

Pirater nu[redigera]

Nu för tiden kör man inte längre ut personer med symptom på piratism i havet, eftersom det inte anses humant. Istället klär man på dem lila clown-skjortor och ställer ut dem på stadens torg så att andra medborgare får skratta åt dem när de på fullt allvar försöker komma med logiska argument till varför alla ska få stjäla av varandra (istället för att bara Staten ska få stjäla av alla).