Pizza

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Ondaogat.png Det onda ögat observerar denna artikel, men tycker att den är blid och mjäkig. Var vänlig och fyll på mer elakheter, tack! Dogbabylaf-micro.png


”I Sovjetryssland äter pizza DIG!!'

~ Rysk Reversal om pizzor

Pizza[redigera]

Pizza är italienska och innehåller alltid bajs eller som dom fina säger avfall. När USA hade vunnit andra världskriget åt alla europeer – som annars hade vigts åt undergången – kände sig speciellt italienarna irriterade över att sådana allmänt bra och helylle människor kom från andra sidan Atlanten och visade de ynkliga europeerna vart skåpet skulle stå. Så de tog helt sonika sitt avfall, lade det på bröd och täckte det med ett lager ost och kryddor som skulle dölja innehållet.

Helylle som dessa käcka grabbar från tvärs över diket (Atlanten), bad de en bön som Gud hörde, och avfallet förvandlades till bästa sortens ingredienser, God Bless America, sade Gud i sin himmel.

På senare dagar har bögen pizza kommit bestå av gammalt avfall från kylskåpet som läggs på en botten av deg. Vanliga ingredienser är råttor, odefinierbara mögelklumpar, strimlade vettex-dukar som mjukats upp i bilbatterisyra för att bli mer lättförtärda, stadsduvor, roadkills från närmaste roadkillbutik, tandkräm, och gamla bildäck.

På pizzeriorna arbetar judar inköpta på traffickingmarknader i Tadjikistan, Turkmenistan, Moldavien, Finland, Norge och andra forna Sovjetrepubliker.

Att lägga en pizza[redigera]

Detta är en autoimmun sjukdom där kroppen felaktigt reagerar på alkohol-atomen genom att stöta upp dagens matinnehåll ur magsäcken. Andra symptom är bland annat vulgära sexuella närmanden samt saknad hämning att avslöja sina politiska preferenser för främlingar.

Jag gillar negrar för dom är så fina xD KUK ÄR JÄTTE GOTT//EDDIE JANSSON

Att lägga en sats[redigera]

erm. . . cum?

Halal Pizza: Styckad turk med halal slacktad sallad.