Pizzeria

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Pizzeria är en byggnad där man säljer pizza. I en pizzeria finns det pizzabagare. I en pizza bagare finns en pizza. I pizzan finns det mjöl vatten salt ost felixtomatketchup och ibland lite kebabb.


Pizzerians uppkomst[redigera]

Pizzeriorna härstammar från björk ollon som växer på björkar penisanus som det heter på latin. Penianus växer i Underlandet, ett land som vi känner igen från filmen Alice i underlivet. När Allice var i underlandet, tog hon med sig ett ollon tillbaka. Detta ollon planterade hon senare i Italien. Ollonet grodde och utväcklades efter hand till en pizzeria. År 1803 var Pizzerian fullt utväcklad och försäljning av Capricciosa tog form. Industrin växte snabbt och det dröjde inte länge tills varenda Italienare ägde en Capricciosa pizza. Några år efter pizzans debut kom uptäckten att pizzan var ätbar. Italienarna var förargade! Aldrig förut hade det italienska folket blivgt så lurade och förda bakom sanningen. Snart var varenda pizzeria utvisad ur landet. I hopp om kunder flyttade pizzeriorna runt i världen. Det dröjde inte länge förräns pizzeriorna befann sig utspritt över hela jorden. Det visade sig att världen uppskattade pizzeriorna och snart var pizzaindusrin stark igen. Smaker började snart att utväcklas.


smakutväckling[redigera]

Allt eftersom åren gick utväcklades nya smaker. 1811 kunde man plötsligt beställa pizzor med smaker som; fisk soppa, Martin Timel seg munk eller varför inte farmor Berta smaken. Det blev succ'e! Alla köppte pizza och snart trädde partier som Pizzapiraterna och Vänsterpizzeriet fram. Den kända kedjan GB glass utväcklade smaken glassbåt. De kom också med smaken Anal. Deras reklam löd såhär; Smaken är som baken, köp Analpizza.

Nutida användning[redigera]

Pizzerior används idag ofta som hängställen för Fiskar, fjortisar, få, och fä. Den vanligaste fiskarten på pizzerior ar troligtvis ansjovis och torskar. Torskarna är ett bistående problem då de är för få i havet och för många på gatan och på pizzeriorna. Pizzerior används också som ett ställe där försäljning av pizza pågår. Man kan på vissa pizzerior sitta ner, ta en öl, och äta Pizza. Pizzerior är fredligt sinnade.

BMI[redigera]

Det största nutida problemet inom pizza industrin är det fruktade, allt för vanliga viruset BMI som står för "Bara Magar m Isster". BMI problemen är växande och det är ett faktum att Pizzeriorna ar till virusets fördel då pizza kan vara onyttigt och orsaka, Magar med isster. BMI vill säga bara magar med isster viruset orsakar fettma, en syndrom som tydligt kan ses på