Pojat

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Menu example .svg
Varning! vissa personer har funnit denna artikel motbjudande och har blivit äcklade av den. Vi ber dig, var vänlig tillför mer äckel så att alla blir det!!


Pojat: Miekkataistelu[redigera]

Pojat är en finsk live-feed film som visar två stycken snoppfäktare. Dessa män är mycket duktiga på att fäktas. De använder sina mäktiga köttsablar i en evig kamp om vem som är den bästa fäktaren. Än sålänge har ingen lyckats fäkta ner den andra, fast fäktaren känd som Pekka har övertaget, då han lyckats tvinga ner den andre köttsvärdsfäktaren Marko på rygg.

Dramatiken i denna fantastiska kamp ökar av den dramatiska musiken, som komponerats av Finlands nationalorkester, som spelade in stycket i en liten källare någonstans i Oslo, precis brevid arenan där den otroliga kampen äger rum. Stycket kallas "Duel of the Meats".

Miekkataistelu-kampen har pågått så länge så att många har insipirerats att härma Markos och Pekkas unika stridsform, så många turnerings-evenemang har skapats av FPA, Finnish Pojat Association. Senast hölls den stora Battle of the Cocks-tävlingen i Stockholm Globen. Då evenemanget hölls var hela globen fullsatt, då biljetter hade sålts slut 5.3226274735 halvminuter efter att de blev tillgängliga för allmänheten. Segraren var grabbarna från Meatspin, då de lyckades tag-teama sönder sydafrikas pojat-mästare.