Pokemon

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Pokemon är en Maträtt från södra Afghanistan som är söt i smaken, den söta smaken kommer från dom små färgglada monstrena som man har i för en lite extra smakkick. Dom små monstrerna du har i kan variera i nästan alla färger förutom genomskinlig turkos-röd. Monstrena får man från den ganska ovanliga världsdelen Johto som du endast kan komma till om du är riktigt duktig på att cykla på små nerpixlade cyklar som är ungefär lika små som ett sönderskrynklat godispapper. Världen Johto är nerpixlad precis som cyklarna, och om du hoppar upp på en av dom här cyklarna kommer även du bli nerpixlad och få slåss och fånga dom är små figurerna i färglada bollar som du köper från ännu en nerpixlad gubbe som bor i ett nerpixlat hus.

Kampen ser ut ungefär så här.

  • Du springer runt i gräset tills en färgglad jävel hoppar på dig.
  • Efter den här lilla färglada jävlen hoppat på dig så tar även du fram en liten färgglad jävla sak som inte är den starkaste (du har en hel samling av dom här jävlarna).
  • Dom två börjar slåss i gyttja medan du står och hittar på dåliga komandonamn för att få din jävla sak att göra det du säger t.ex.
jag - Bite!
  • När din gubbe sugit upp avloppet så har han inte mer hp då han dör och den andra får en jävla massa EXP som man inte har till någon användning.

Efter detta stohej så får de tävlande ofta för sig att gå på toaletten. Detta är ett femomen som få har sett men det finns ögonvittnen som berättar att det sket(-t). Bland dessa ögonvittnen återfinner vi bl.a. Göran Persson, Kalles Kaviar-mannen, Långben och rektorn på Gråsippans förskola.