PsykNyheter:Allt syre snart uppanvänt

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

14 Maj 2006

WASHINGTON D.C., USA -- den kände geofysikern M. King Hubbert, som nyligen kommit tillbaks från de döda, varnar nu att jordens naturliga förråd av syre, ämnet som driver människor och diverse livsformer, kan ta slut väldigt snart. "Jag varnade er förut, och nu händer det på riktigt. Vi använder på tok för mycket syre, om bara 50 år kommer det ta slut, om inte all världens befolkning börjar knulla lite mera." sade den odöde Hubbert till nyhetsreportrar.

Syre, för dem som inte vet det, grävs antingen fram i gruvor i dess solida form diamant, eller pumpas upp ur jorden i dess vätskeform vatten. Resursen används upp i rasande fart, och det tar väldigt lång tid för jorden att regenerera sitt syreförråd.

Vissa håller inte med geofysikern. Den amerikanske presidenten George "Dubya" Bush sa i en presskonferans idag att det inte finns något problem med syreförråden i världen. Detta kommer från samma president som personligen använde upp jordens förråd av väte, helium och metan.

Nyhetsuppdatering[redigera]

Bristen på syre kan ev. lösas genom att halva jordens befolkning andas in samtidigt som den andra halvan andas ut för att på så sätt dela på det syre som fortfarande finns kvar. Fortsättningsvis förväntas personer vars personnummer slutar med en udda siffra andas ut när de med jämn andas in och tvärtom.