PsykNyheter:Finland deklarerar självständighet från Sverige.

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Finnarna som länge har trott sig vara självständiga har idag (24 juni 1890) deklarerat sig självständiga från Sverige och Maraboufabriken i Åre.

Sveriges President Cal XVI Gusf kommenterar händelsen "Ja, när jag vill bli av med finnar så klämmer jag dem. Titta här hur enkelt det är när jag gör det på Daniel. Hehehehe.".

Varför har inte Svenskarna vaknat ur sin koma och stoppar detta. Jo de är för feta för att stiga upp!! De där marmeladkulorna ni vet som är jääättegooa som man köper på finlaandsfärjan har jort alla feta som en viss Mr. X och har lämnat fältet öppet för Finnarna att deklarera sin självständighet. "Finlands 350 000 soldater stor redo att försvara territoriumet" säger Finlands nyvalde Präsident Moominmusse och fortsätter vidare med att "om Svenskarna går in på finsk mark så kommer Ryssland och Tzar Putin att skydda oss. Det är ju ni som anfaller oss enligt reglerna som sattes upp i Georgien". Men eftersom att ingen jävel vet var Georgien ligger och alla Svenskar inte kan hålla sig för skratt när en finne pratar svenska (läs citaten med muminsvenska så förstår ni) så har ingenting hänt.

Den enda kommentaren från svensk sida är från försvarsminister Sten "Tomhylsan" Tolgfors som sägger att "våra 1 560 soldater kommer snart att vara stridsberädda och då jävlar".

Vi har förgäves försökt få en kommentar från Obama eftersom att han tydligen ska kommentera alla JÄVLA artiklar men detta gick som tur inte.

Jesus ser dig.