Skolmassakern i USA

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök


18 augusti 2007[redigera]

En skolmassaker inträffade igår eftermiddag, fredag den 17 augusti 2007, i en förskola i Texas, USA. Mördaren är en 4-årig invalid tjej med en gummikniv som vapen. Det är osäkert hur många hon har dödat men dödssiffran tros ligga runt 80 personer, inklusive den 51-åriga förskolläraren som 1997 dömdes till sex års fängelse för pedofilbrott och då var avstängd från sitt arbete. Motivet för denna massaker tros vara för att hon har blivit mobbad av sina förskolekamrater i 2 år nu. Föräldrar och anhöriga sörjer sina barn som har blivit dödade.

- "Hade vårt barn bara haft chans att växa upp hade han blivit en utmärkt mobbare!" Säger en av mobbarens föräldrar.
- "Vi jobbar på att bearbeta problemet", säger förskolans föreståndare, som förövrigt är far till mördaren.


Den 4-åriga flickan blev dömd till döden i en av Texas domstolar. Avrättningen kommer ske genom att statsmakterna tvingar flickan att dricka upp förgiftad välling. PsykNyheter har förgäves sökt en kommentar från flickan.

Kommentarer:

4 åriga flickan: -"Era jävla fittor jag ska döda er alla! moahahaa googoogaagaabläää"

Efter denne intervju brast tyvärr lilla flickan i gråt, troligtvis pga. av att hon ska avrättas och pga. att hon saknade sin mamma.

Det har nu kommit till kännedom att flickan egentligen är en kille. Man har sett fel och trott att det varit en flicka på grund av pojkens långa fläta. Pojken har växt upp i ett tramatiskt hem med två pappor. Han heter PeterNiklas Våtmark.