PsykNyheter:Sony Ericsson gör perfekt telefon

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

8 September 2008

Igår lanserade Sony Ericsson den allra främsta av mobiler. L.M. 3000...

Om du kom ihåg en sång du hörde, så får du fram den i telefonen för den låga kostnaden av 1 krona. Om du inte kommer ihåg den så söker den precis rätt på vilken du menade ändå. Det samma gäller också filmer.

Den har även en 9381-megapixelkamera, och det fina är att varje bild bara tar 1 kilobyte utrymme. Trots det är den utrustad med 1999 Gigabyte minne, d.v.s 1,9 Terrabyte.

Den kan även ta film och klipper ihop detta till färdig produkt direkt, utan att du behöver arbeta alls. Du kan sedan vecka ut en optisk DVD-brännare ur telefonen och den bränner sedan den där och skickas direkt till butiken för försäljning, vilket är lite synd om du ville ha den själv.

Den har även optiskt tangentbord, vilket innebär, om du trycker på tangentbordsknapp projiceras ett stort fint tangentbord utanför telefonen.

Den har en osynlig skärm vilket gör att den ser ut som en bit plåt, vilket är hiskligt snyggt och bra då ingen tjuv tror att det är en telefon. Om, mot förmodan, den skulle bli stulen, så ser tjuven att den är alldeldes för fin för honom , som bara är simpel tjuv, och lämnar tillbaka den.

Den kan även skriva ut på en optisk skrivare, och den har inbyggd LapTop. Den kan göra allt som en vanlig dator, och den kan också läsa dina tankar. Det är bra när du skall skriva en bok, så slipper du egentligen tangentbordet.

Den kan även kopplas till skallen, så samlar den fakta och sätter ihop till en bok som du kunde skrivit, och i princip har. Denna kan sedan tryckas i 192630921748 exemplar gratis direkt ur telefonen.

Den kan även teleportera dig vart du vill på jorden. Och samtidigt kan den göra hur mycket oxfilé och bakpotatis och vatten som helst, vilket löser alla öken och svältproblem. Då den även kan få ett frö att växa till ett jättestort träd på ½ sekund kommer den att användas ofta. Detta är dock inte sant men ibland får man väl skoja till det.

Den kommer även att göra att allas kondition kommer på topp, och att alla lever förevigt pigga och friska. Och när jordens utrymme tar slut förstorar den jorden så alla nyamänniskor kommer få plats.

Den kommer även att göra alla snälla så dessa ångrar att de gjort dumt och aldrig gör något styggt mer, så inga fler krig någonsin kommer inträffa.

Den drar heller ingen ström, och den säljs till det låga priset av 499 :-

För övrigt har den även tvålkopp i sig. (Den amerikanska versionen har tre kopphålders.)

För 30 :- kan du installera ett program som gör att du kan spola allt du pekar på fram och tillbaka i tiden. Du kan alltså göra alla dåliga saker ogjorda, som exempel när du spillde vin på skjortan, eller stoppa bränder innan något eller någon kom till skada.