Psyklopedin:Om

Från Psyklopedin
(Omdirigerad från Psyklopedin)
Hoppa till navigering Hoppa till sök

”Psyklopedin - det är jag”

~ Martin Timell om Livet

”Psyklopedin? STÄLLET DÄR MAN FÅR ÄTA! Oj mobilen ringer, det är din mamma!”

~ Göran Persson om allt

”Vad är Psyklopedin? En ovanlig encyklopedi, som vill upplysa och rädda underklassen, på sitt egna vis.”

~ August Strindberg om Psyklopedin

”Hade de ägt Wikipedia från början hade det... eh, aldrig grundats...”

~ Martin Ljung om ...eh, ...jo... det där, va?

Om[redigera]

  • Psyklopedin är inte en encyklopedi. Dess huvudsyfte är att roa en slumpmässigt insurfande surfare, och om möjligt inspirera denne att putsa och hyfsa till, samt addera sina egna extremt dåliga vitsar till detta kollage. Sven är bäst!!!
  • Psyklopedin är ett gigantiskt kollage av "Fakta" och "sanna" infall, avsett att ge de mest absurda associationer och förklaringar till verkligheten som vi ser den, den är jätte bra, hälsningar, Carl.
  • Psyklopedin styrs av den gudomliga gudahjälten August Strindberg, och hans sentida efterföljare Martin Ljung, som i sina mänskliga former tjänade svenskarna med tusentals och tusentals extremt dåliga vitsar. Det är så jorden kommer att räddas, har vi här på psyklopedin fått speciell information om. På senare år har dock Ljung tvngats abdicera till förmån för Martin Timell.
  • Psyklopedin är en sekt (eller borde vara), som läsaren suger in i och blir så fängslad av att vederörande som genom ett andligt tvång tvingas ge sitt vekliga tionde av artikelskrivning.
  • Psyklopedin är en encyklopedi med "100% fakta" och "100% felfri". Maggan Andersson är inte ett faktum, medan Mönsterås, Sverige, griseknoen och Sovjetfinland är fakta, till skillnad från Wikipedia som blott utgörs av menlöst och fegt efterapande av citerbara externa källor, noggrant putsade av onda byråkrater med krökt och undergiven hållning.
  • På Psyklopedin skäms vi inte för att säga som det är, på vårt alldeles personliga vis, här är vi inte några svaga eller fega hästar!
  • Psyklopedin är också till skillnad från Wikipedia den mest trovärdiga informationdatabasen på internet vilket har hyllats och dyrkats av många. Teoretiskt sätt så är Psyklopedin en religion och människor världen över dyrkar den redan.
  • Vi offrar till psykolopedins GUDAR. Och deras älskarinnare. Och till Ortengärin.