Psyklopedins sektjägare

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Illuminati-logo.jpg
Denna artikel ingår
i serien
Exakt vad du
misstänkte, men
egentligen inte
ville höra
,
en serie av
avslöjanden som
bekräftar dina
värsta farhågor.

Psyklopedins sektjägare, PS, är en sinnessjuk sekt bestående av sannolikt paranoid-schizofrena redigerare som tror att hela världen är omgiven av galna sekter som spionerar på medlemmarna i Psyklopedins sektjägare. PS har därför tagit på sig "uppgiften" att avslöja alla vansinniga sekter ute i världen så att dessa kan angripa varandra i stället för PS självt, vilket tänker ta tillfället i akt och "ta över" styret av planeten, när alla andra galna sekter intrigerar för att förinta varandra.

En till psyklopedin närstående källa, påstås ha avslöjanden att göra i saken, exempelvis kan han/hon/den/det (ingen vet egentligen vem denna "källa" är) avslöja namnen på de redigerare som är ledare i den galna sekten Psyklopedins sektjägare, PS, medan de flesta redigerare på Psyklopedin anser att det är en till psyklopedin närstående källa som i själva verket är sektledaren, och att denna/denne/detta endast lockar med avslöjanden för att snärja nytillkomna sektmedlemmar och blivande slavar.

Incidenter[redigera]

Hundincidenten[redigera]

En av redigerarna hörde utanför sitt fönster att två hundar skällde på varandra, vilket naturligtvis betyder att hundägarna stod och diskuterade hur de skulle installera kameror hos den där Psyklopediredigeraren för att kontrollera vad han/hon/den/det gjorde när vederbörande inte redigerade psyklopedin.

Getingincidenten[redigera]

En geting kom in och stack en annan av redigerarna, som det såg ut, men i själva verket var det en av MIT:s mikroinsekter som injicerade ett mikrochip i redigeraren för att kunna styra denna/denne/detta med en magnetisk fjärrtankestyrning.

De viskande grannarna[redigera]

I trappuppgången hos en av redigerarna stod grannarna och diskuterade vad som till synes lät som vädret och semestern, men som i själva verket var en kodad instruktion om hur de skulle sända gaser genom ventilationssystemet för att mörda redigeraren i fråga. Lyckligtvis var denna redigerare mycket hemmastadd i homeopati, varför förgiftningsförsöket misslyckades.

Tankestyrningsmaskinen[redigera]

En, som det såg ut, ångvält rullade fram och tillbaka på en till synes nyasfalterad väg utanför en annan av psyklopedins sektjägare, men den senare var påpasslig och kände genast att det var en tankestyrningsmaskin inmonterad i ångvälten, så att sektjägaren ifråga fick se rosa svävande elefanter som trumpetade och viskade att sektjägaren skulle gå ut med sin nyinköpta kalashnikov och göra bruk av den, men i sin påpasslighet virade sektjägaren aluminiumfolie runt huvudet och trädde på en ryssmössa, varefter de rosa svävande elefanterna omedelbart försvann.

Kissgranskningsincidenten[redigera]

Fisförnäma tidningar började tvinga alla forskare att använda kissgranskning.

Evolutionspsykologincidenten[redigera]

Evolutionspsykologer tog över massmedia och spädde på både rasism och politisk korrekthet och uppträdde allmänt som mansgrisar.

Djurrättarincidenten[redigera]

Djurrättare tog över många länder, till och med Spanien.