Red Hot Chilli Peppers

Från Psyklopedin
(Omdirigerad från Red hot chilli peppers)
Hoppa till: navigering, psyka

Red hot chilli peppers är en populär maträtt bland små tonårsflickor, vilket näringsfysiologer tror beror på att dess specifikt småtonårsflickeanpassade näringsvärde, uppfyller små tonårsflickors väldigt speciella näringsfysiologi.

Ingredienser[redigera]

  • 2 hg ungerskt åsnekött, s.k. kiedis
  • 1 hg frusciante, en lombardisk fruktmix, gjord av små lönedumpade tonårsflickor i Berlusconis imperium för löneslaveri,
  • 2 dl balzary-krydda, gjort på krossade löss som trampats av små tonårsflickor, och
  • 2 krm turkisk chad från Turkiet.

Tillredning[redigera]

Kiedisen skärs upp i jämna skivor, cirka 0.3 cm tjocka, och griljeras på bägge sidor över en långsamt pyrande eld, under det att skivorna bestrykes med balzary-krydda, gärna att små tonårsflickor bestryker skivorna sålunda. Kiedisen läggs sedan i ugnsform, skiva för skiva med ett par matskedar frusciante emellan, snåla inte! In i ugnen 20 minuter. Efter dessa 20 minuter tas så ugnsformen ut, gärna av en liten tonårsflicka, och turkisk chad smulas över köttet av sagda lilla tonårsflicka, in i ugnen ytterligare 20 minuter, sedan är Red hot chilli peppers redo för servering.

Servering[redigera]

Serveras med nystekt syrisk pumpa, populärt kallat flickvråål, eller som man säger på Suryoyo: he-mulle-el-qnodo.

Alternativa ingredienser[redigera]

Man har testat litet olika variationer på ovanstående recept, exempelvis har man prövat med rumänsk mula, s.k. slovak, i stället för kiedis, den engelska kryddan irons i stället för chad, och peligro i stället för balzary, men de flesta andra kombinationer har inte gjort samma succé bland små tonårsflickor, så de används bara i brist på de verkliga ingredienserna så att säga.