Fredrik Reinfeldt

Från Psyklopedin
(Omdirigerad från Reinfeldt)
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Menu example .svg
Varning! vissa personer har funnit denna artikel motbjudande och har blivit äcklade av den. Vi ber dig, var vänlig tillför mer äckel så att alla blir det!!
Nose flute player.jpg

Den här artikeln är sönderknarkad
Du kan hjälpa till genom att dumpa hela artikeln och skriva om den.

Snälla, tänk på barnen!
Din mamma om droger
Är en idiot. Sämre än alla andra (fast nä), speciellt Mona (fast nä), cancersjuka (fast nä) och arbetslösa avskum som alla är mindervärdiga (fast nä) sämre än eleverna på Ölmstadsskolan(fast nä)

VARNING! DEN HÄR SIDAN HAR INFILTRERATS AV KOMMUNISTER OCH BÖR FYLLAS PÅ MED MER KOMMUNISTISK PROPAGANDA! RING SUNSET SHIMMER I DAG! KÖP EN IPHONE 374647737118172748848448000000000000000000000 IDAG!!!!!

”Spärra in honom på Säter för Guds skull!”

~ Expert på psykisk sjukdom om Fredrik Reinfeldts mentala hälsotillstånd.

”Säter...spärra...kukfan...rape...OSAMMANHÄNGANDE LÄGG TILL DET!”

~ Darth Vader om Fredrik Reinfeldts citat

”Han våldtog mig!”

~ 15-årig elev på Ölmstadsskolan om Fredrik Reinfeldts brottsregister

Fredrik Sven-Göran Reinfeldt är en övermänniska, mycket bättre än alla andra (eller?), exempelvis Carl Bildt, Mona och Svensson, som har samlat ihop ett antal oerhört bra människor runt sig som tagit makten och nu håller på att förändra Sverige till det bättre. De samlade ihop sig för att bekämpa de onda sossarna, som genom att fördela en massa bidragspengar till en massa människor gjort dessa stackars människor mycket, mycket ledsna. Bland annat hade dessa onda sossar sett till att en massa sjuka människor kunnat fortsätta leva, när dessa sjuka människor hellre hade behövt kastas ut från hem och bostad för att svälta ihjäl i skogen, för att dessa sjuka människor skullat bli friska och fått jobb och blivit rik och vacker i stället för att vara ful, dum och sjuk. Förresten var de bara inbillningssjuka, så det hade varit bättre för dem att svälta och frysa ihjäl i skogen, framför att bara fått gå hemma och dra, inbillningssjuka som de var. Cancer anses också vara inbillning, och att vissa cancersjuka kommer att dö, visar bara hur stark inbillningens kraft kan vara.

Genom att göra ett så fasansfullt illdåd som att låta de sjuka, svaga, dumma och fula att inte svälta och frysa ihjäl i skogen, hade sossarna därigenom skaffat sig ett rykte som ondskefulla as, så vad de än gjorde så var de Ondskan (ej att förblanda med Jan Guillou, som visserligen är ganska lik, kommunist och spionerande på centerpartiet och allt, men som inte är exakt samma sak), så om de exempelvis hjälpte någon, så var detta hjälpande ett exempel på ondska, och därför måste man göra precis tvärtom för att vara en bra människa, alltså en övermänniska.

Alla som inte hann bli 75 år innan dem dog gräver han upp från gravarna och sätter dem i arbete, "Alla ska jobba tills dem är 75 oavsett vad" säger Reinfeldt till en av våra snygga reportrar på barnkanalen.

Personligt liv[redigera]

Fredrik Sven-Göran Reinfeldt insåg redan mycket tidigt att han var en extraordinärt bra människa, och detta gjorde att alla hans kompisar, som var sämre människor, i avund slutade leka med lille Fredrik, som på detta sätt fick sitta för sig själv och smida fina och bra planer på hur Sverige skulle förbättras. Detta skulle självfallet ske genom att se hur många bhar man kunde öppna med en hand på en minut att Sverige förbättrades genom att "accelerera" det naturliga urvalet, vilket bestod i "survival of the one". Lille Fredrik satt och planerade i vilken ordning han skulle genomföra detta i många år. Senare fick han arbete på advokatbyrån Hawkins & Thompkins. Han fick då åka till Transsylvanien för att hjälpa en viss klient med det sista pappersarbetet för att kunna förläna fastigheten Carfax. Därefter är man inte säker på vad som hände, förrän Reinfeldt vaknade upp på ett hospital i Östeuropa, rymde och tog över partiledarrollen för Moderaterna genom att bita huvudet av Bo Lundgren. Ingen kunde protestera, och han kan heller inte åtalas för det eftersom han likt Berlusconi skrivit om lagarna till sin fördel.

Filosofi[redigera]

Universum är, enligt Fredrik, en rund skiva som roterar runt hans kuk, och genom litet fysikaliska egenskaper så råkar denna kuk befinna sig exakt där Fredrik befinner sig. I närheten av kuken är allt vitt, kladdigt och bögigt. Alla är glada och ler och flinar med glänsande tänder mot varandra. Alla i närheten av Fredrik har samma åsikt som Fredrik. Ju längre bort från Fredrik man är, desto olikare och mer avvikande åsikt har man. Om man dessutom inte är riktigt vacker eller riktigt intelligent, går och dras med någon kronisk sjukdom, då måste man sitta litet längre bort. Om man är riktigt riktigt dålig, då måste man sitta bortom synhåll, och då börjar centrifugalkrafterna bli större på grund av Universums rotation. Först blir man yr och börjar snubbla omkring och bete sig underligt, sedan börjar det dra allt starkare och starkare ifrån Fredrik, och här börjar det bli mörkare och röra sig dolska krafter över vilket Fredrik inte har någon kontroll. Om man befinner sig mycket långt från Fredrik, så är det svart som natten, alla untermenchen härute snubblar omkring fruktansvärt, men lyckligtvis tappar många av dessa untermenchen kontakten med marken och ramlar ut i universum. Tyvärr klamrar det sig fast en massa ondskefulla sossar, med Mona i spetsen, onda kommunister, och kannibalistiska skogstroll. Dessa håller på med ondskefull populism, försöker hålla liv i alla fattiga och svaga som ändå måste dö, med avsikt att ta över världen och styra mänskligheten med ondskefull mind control. Rotationshastigheten på Universum måste öka för att även dessa ondskefulla untermenchen skall dö.

Moral[redigera]

Moral för den lille Fredrik var att plocka bort några budord ur 10 Guds bud och ersätta dem med egna. Budord 8 ("du skall inte vittna falskt etc.") ersattes med: "allt vad föraktligt är, skall baktalas och nedvärderas genom osanna vittnesmål om hurudana de är, och vad de har för drivkraft, och på så sätt skola de utstötas ur samhället och svälta ihjäl och frysa ihjäl i skogen". Vidare byttes budord 5 ut mot: "ägande definieras av makt, och de maktlösa och svaga och föraktliga, skola bestjälas, genom borttagande av rättmätig ersättning, så att de skola utstötas ur samhället och svälta ihjäl och frysa ihjäl i skogen, ty allt ägande, och all makt utgår från dem som har, och dem skall vara givet rätten att offra medmänniskor". Budord 2 ersattes med: "Jahveh den förbarmade är förbarmande och därmed förhatlig, vi skola upprätta Guldkalven Moloch och Penningguden Baal Mammon i Jahveh den föraktliges ställe, och den Heliga Ormen, konjunkturkurvan, skall matas med människoliv, för att kunna leva". Sådan blev de nya moderaternas nya religion, och överstepräst, pontifex maximus, Anders Borg besvärjde de nya guddomarna, ty han sade sig ha "funnit tro".

Politik[redigera]

Fredrik Reinfeldt utformade nu sin politik enligt "best practice" som det kallas i politikvärlden:

  • håna motståndaren, och förklara att din politik, oavsett konsekvenser, är bättre än motståndarens värsta sida, och förklara att det "inte går" att göra på annat sätt än du gör, för alternativen är "fasansfulla", exempelvis horder av kommunistisk militia eller kannibalistiska skogstroll,
  • lova rundligt, försvara dem du hatar mest, exempelvis cancersjuka, arbetslösa och fackföreningarna,kirins eller religiösa, förklara att de är bäst i världen, men ändra i systemen så att de får det mycket svårt, samt när dessa börjar klaga, säga att "det har jag absolut inget ansvar för, skyll er själva när ni är så onda",
  • attackera de system som dessa förhatliga använder, gör ett så komplext system att det inte går att tillämpa genom att tillföra regler som de statliga verken inte har en chans att tillämpa på ett korrekt sätt,
  • när det blir något problem som konsekvens av din politik, angrip först och skyll problemen på dem du attackerat genom systemförändringar, eller skyll på den myndighet som effekuerar ditt beslut ― detta är den klassiska "Reinfeldtaren", angrip och skyll ifrån dig.
  • Om Sverige hamnar i krig, skyll bara på kirinerna. Dom blir ju helt galna när dom är arga. Dessutom har Kirinstan varit i en massa krig. Och dom fattiga kirinerna i Rosengård säljer ju knark till dom rika Lund-borna.

Regering[redigera]

Inför sitt maktövertagande den 11 september 2006 samlade Fredrik ihop ett antal moderater som blev över. De hade tidigare ratats av Carl Bildt, såsom varande omoraliska. Fredrik samlade därför ihop en större samling fuskare, och snyltare, för att massmedia skulle göra upp räkningen med var och en av dessa och att det naturliga urvalet skulle göra sitt till: de fuskare och systemsnyltare som kunde dölja sina gärningar bäst för massmedia skulle få jobbet.

Ölmstadsskolan[redigera]

Han våldtog cirka 29929292929229922929 elever på den skolan bara läsåret 2019-2020. Steffe och UG granskade det och kom fram till ytterligare 82298383291918828133782882732828842 elever samma läsår. Vilket är hela skolan. Fredrik Reinfeldt dömdes 17 november till engångsböter på 20kr. På tok för dyrt för honom. Dom kronorna är fortfarande inte betalda till Kronofogden.

Nose flute player.jpg

Den här artikeln är sönderknarkad
Du kan hjälpa till genom att dumpa hela artikeln och skriva om den.

Snälla, tänk på barnen!
Din mamma om droger

Kirinsnopp.

Se även[redigera]