Ronald Weasley

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Ron är en lång person med rött hår och långa armar (det ser inte ut så i filmen dock) Han lider av fräknar och mycket annat. Ron är bästis med Harry Potter och tillsammans är dom dubbelt så dumma. Ron har dåliga betyg och kan i princip ingenting. Han har sjuttioelva syskon och dom bor i en svinstia.


Ron har en pinne som han har ärvt av en av sina bröder som ärvt den av en av sina bröder som ärvt den av sin morfar som ärvt den av sin bror som ärvt den av sin bror som ärvt den av sin mamma som ärvt den av sin bror som ärvt den av sin syster som ärvt den av sin pappa som ärvt den av sin kusin som ärvt den av sin morfar som ärvt den av sin syster som ärvt den av sin bror som ärvt den av sin pappa som ärvt den av sin bror som ärvt den av sin mamma som ärvt den av sin farfar som ärvt den av sin syster som ärvt den av sin mormor som ärvt den av sin mormor som ärvt den av sin pappa som ärvt den av sin pappa som ärvt den av sin farfar som ärvt den av sin bror. Den är i gott skick.

Med pinnen kan han göra weid saker som att göra ett glas till nåt rått aktigt.. Han kan även döda folk med den (sticka pinnen i hjärtat låter enklast men inte då, nu måste man plötsligt säga "baka kadaver" och MENA det för att personen ska dö)

Pinnen präglas av släkten weasleys dumhet och annat dåligt. Det enda bra är att den är något vassare än andra pinnar så man kan lättare sticka pinnen i hjärtat på folk (men istället envisas dom med annat trams som att baka kadaver som ändå aldrig går)