Ryssland

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Союз Советских Социалистических Республик
Flag of the Soviet Union.svg
Nationalsång: Inofficiell:Aтт данca мeд АутоПутин.,

Officiell:вoдкa

Huvudstad Vodkabravada
Största stad Stortastadski
Officiella språk Ryska, kyrilliska alfabetet, kommunistiska, finlandryska, rysk revers
Minoritetsspråk Swahili, nazistiska, antikommunistiska, sovjetiska
Självständighet
 • Deklarerad
 • Erkänd
Några tusen år sedan
Gensom Januarirevolutionen
Statschef Josef Stalin
Statsskick Ej självbenämnd kommunistisk diktatur
Valuta Vodka
Tidszon Jävligt många
Nationaldag Söndag och alla andra

Ryssland är ur roten Russland från blandning HEJ DÄR. JAG GILLAR BANANER av Russin och Land som då Ryssland grundades för flera tusen tusen år sedan. I Ryssland växer det mycket russin. Ryssland hetar egentligen Sovjetunionen. Ryssland ligger egenligen i Asien. Det sägs att Ryssland även ligger i Europa för att det finns krigsbaser där, men huvudstaden ligger ju i Asien, och heter Moskva. Ryssland är ett superstort land, som till och med är världens minsta land, som har två halvöar, som är lika stora som Sverige. En av de heter Cola-halvön, där det växer mycket cola och kola. Där tillverkar de Russian Cola som för hette Sovjet Cola. Sojvet cola skapades för att göra den kommistiska kopian av Coca cola va även känt som "Sojvet coke" och För att konkerar den Amerikanska Coca cola. Det görs mycket kola i Cola-halvön. De brukar exportera cola till andra länder. Ryssland är fiender med USA, som har krigat mot dom många gånger. De kan bomba USA lätt. Därför vågar inte USA bomba dem. Om USA skulle bomba dem skulle USA varit sprängda för länge sen. Ryssland är ett jätterikt land, och de har gjort många filmer som sprids till vissa länder. Alla ryssar av manligt kön heter Boris, Dimitri eller Duri och alla kvinnor heter Svetlana.

Sport[redigera]

Ryssar är duktiga på basket, fotboll, friidrott och ishockey. Ryssland är världsmästare i fotboll; de har vunnit femtioelva VM-guld. Men de suger på bastubadning för ryssarna har så fettig hud att de bara brinner upp. De är också väldigt bra på att halsa vodka (med rysk dialekt), därför är de extremt populära på hemmafester. CsGo är Ryssarna mästare på. СУКА ВЛЯТЬ ИДИ НАХУЙ.

Förr[redigera]

Som det står längre upp så hette Ryssland förr i tiden Sovjetunionen (sovjetiska: Союз Советских Социалистических Республик). Som ni ser så förkortas Союз Советских Социалистических Республик till CCCP.

Stalin, Marx och Lenin var barnens idoler på den här tiden. Var var hjältarna, de som hjälpte alla människor och ansåg att alla människor var lika mycket värda. Alla hade lika mycket, men staten hade mest. Det var Sovjetunionens gud, för man fick inte tro någon religion. I Sovjetunionen hade man bestämt att alla skulle ha jättelite pengar och jättelite mat. Det kallas kommunism. Den mest kända kommunisten just nu är vår käre Lars Ohly. Man känner igen honom på hans utomordentligt snygga kläder och hans ryska tänder.

Försvarsmakt[redigera]

Ryssland har en stor försvarsmakt som används i svenska riksdagsdebatter för att öka anslagen till den svenska försvarsmakten. Eftersom Ryssland inte har råd med en egen försvarsmakt har den svenska försvarsmakten sponsrat den ryska försvarsmakten.

Alla ryska militära krig har avslutats med enorma vodkafylleslag som det också räknas som krig. Så fort fylleslag är över så räknas det som avslutat krig och mynnar ut i nytt fylleslag. Ryska försvarsmakten har haft en enda nykterist. Men ingen var nykter nog att komma ihåg vem det var.

Ryska horor[redigera]

Det finns ryska horor. Vanligtvis tar de betalt i vodka. Har man inte råd får man betala dyrt med äktenskap, visum och medborgarskap i annat land. Många svenska torskar klagar på att det kommer könssjukdomar efter sex med ryska horor, uppstår nio månader efteråt och hörs skrika och bajsar ner omgivningen och stjäl tuttarna.