Sengångare

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Sengångare är det mäktigaste och mest inflytelserika djur i modern historia.

Fakta[redigera]

Sengångare är det snabbaste djuret på jorden, med en topphastighet på 12x ljusets hastighet och en acceleration på 13x ljusets hastighet/sekund. En mycket känd Sengångare, som har blivit först internet-meme och sedan spel-karaktär är Sonik. Han var, precis som alla andra Sengångare blå. Anledningen till deras blåa färg är att de gillar att äta en speciell blå karamell som växer på träd i bl.a Lerhåla & Grönköping (även i Kanada... förresten existerar fortfarande Kanada?). En annan känd sengångare heter Lars. Det mest imponerande med Sengångaren är att den förökar sig genom att para titta på sin partner.

Magi[redigera]

Sengångare omsätter stora magiska krafter. De anskaffade sig dessa med hjälp av satan och lite tur. De gjorde något som ingen hade gjort... De besegrade satan i kort. Ingen hade vunnit mot satan för satan fuskar så mycket, men Sengångarna kom på en genialisk idé... de fuskade dubbelt så hårt som satan själv och vann evigt liv och kraften att frammana ett pannkaksmonster.

Boplats[redigera]

Sengångare bor i stan, i fågelnästen eller i dödsstjärnan. De väljer dessa ställen av en anledning. För att de känner för det.

Utseende[redigera]

De är som tidigare annämnt blåa. De har långa armar och ben, ett huvud lika stort som en människas (fast en hjärna, lika stor som jordens måne) Och cirka 1 - 2 m långa. Dock kan de förstora sig själva till kolossala mått genom att tugga på tobaks-blad eller genom att titta på en Walt-Disney film.


///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Källor: Gud, Satan och Sengångare