Sköldpadda

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Sköldpaddor eller "nobilis braccis" som de heter på latin är en sorts underart till människan som levde under kritaperioden. På den tiden var det sköldpaddor som var det mest utvecklade kreaturet. Inte mycket mer är känt om Sköldpaddor.

Kända sköldpaddor[redigera]

Den - utan tvekan - mest kända sköldpaddan ***ALLA KATEGORIER*** är naturligtvis Franklin.

Dessutom finns det en så kallad "sköldpadda" som heter Stollman.

Sköldpaddor är urtidsdjur som har haft makten över jorden och regerat över universum med järnhand under korta perioder nyligen och längre perioder innan människan kom.

Kriget[redigera]

Människan var i krig med sköldpaddan mellan år 6491 och år 9991. Människorna använde kärnvapen, kulsprutor och raketgevär. Tyvärr så bet inte de kraftfulla vapnen på sköldpaddornas kraftfulla Pansarpaddor. Pansarpaddorna var stora sköldpaddor med skal som täckte hela kroppen. Det fanns mycket plats under skalet. Sköldpaddorna utnyttjade denna faktor för att frakta sina trupper under skalet. Sköldpaddornas kraftfullaste vapen var jättesköldpaddan Godzilla. Det är inte många som vet att Godzilla var en jättelik sköldpadda men fakta är fakta. Kriget fick många offer från båda sidor, men den slutgiltiga segraren var sköldpaddan. Sköldpaddan hade dock fått såpass många förluster att de var tvungna att låtsas vara människans husdjur fram tills idag.

Sköldpaddor idag[redigera]

De flesta sköldpaddor idag har bosatt sig i våra hem som husdjur men det finns en gömd sköldpadds civilisation som forskare upptäckt fyra mil under jordens kärna. Det finns även sköldpaddor som bor på gatan och säljer knark som de gömmer under sitt tjocka pansar. En känd s.k knarkarpadda/pansarlangare är Stollman: highboy och uppfinnare. En känd uppfinning av Stollman är bongen: ett verktyg för konsumerande av cannabis. Han hjälper även Bamses Farmor med att tillverka knarket med kodnamnet "dunderhonung", som hon sedan langar till sitt barnbarn Bamse.