Skellefteå

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Skellefteå, en: She Left You, är en kvasistad i Västerbotten och centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län.

Utalas "Skellhell" av högstadieundomar och supportrar till hockeylaget Skellefteå AIK (även kallade "wannabe AIK" samt "plagiaten"). Skellefteå är känt för att ha använt 60 miljoner SEK till att bygga en staty i form av en gigantisk penis på omöjligheternas torg som ingen i Skellefteå eller kommunen vill veta av. Detta symboliserar även intellektet i staden.


Historia[redigera]

Det är fastställt att människor fanns i trakten kring första istiden, och flera FIB-Aktuellt-tidningar och ölburkar har också hittats. Vilket tyder på att de första skellefteborna drack öl, jagade älgar och kollade på porr som de gör än i dag.

Från slutet av 1960-talet till 1976 bodde det inga människor i staden. År 1976 kidnappade Thorbjörn Fälldin en könsmogen apa av vardera kön från Stockholm och tvångsplacerade dem i Skellefteå vilket gör att alla som bor där nu är syskon.

Nutid[redigera]

Under 1990-talet och senare har Skellefteå utmärkt sig som en knarkarstad. Nån gammal sosse satt i kommunfullmäktige åren 1990 till 2004, dog och sitter förmodligen kvar än idag. Skellefteå har dessutom en helt onödig byggnad! En kopparbyggnad som aldrig blir klar endast för att de vill likna Eldorado, staden gjord av guld. På det viset tror de att de blir bättre. Dom failar då direkt med tanke på att det är koppar, för alla pengar gick åt att göra det gigantiska könsorganet på torget.

I stadens hockeylag Skellefteå AIK har man odlat fram en ny kultur. Normala hockeylag har slutspelsskägg. Skellefteå AIK kör istället med slutspelsmustach, vilket får alla spelare att se likadana ut och de framstår som huvudpersonen i en tysk hårdporrfilm från tidigt 80-tal.

Precis som i Luleå så har talförmågan mer och mer börjat bli som grymtningar och ljudet "Swwhh" [σ˒ː] (vilket betyder Jo/Ja eller *håller med*) detta läte görs på inandning. Det har blivit så eftersom att risken är stor att hela munnen fryser till is om man öppnar den för mycket.

Utgivare[redigera]

Personen som är ansvarig för denna information är antagligen helt körd i huvet och en avundsjuk ume-bo som sitter inne på psykanstalt. fast han slipper dock ha 6 fingrar!