Skräp

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Skräp är beteckningen på ting som är oerhört värdefulla, viktiga eller helt oumbärliga. De flesta tror dock att skräp inte är ett dugg nytta, och slänger därför det i antingen papperkorgar eller mer vanligt, marken. Skräp är inte att förväxlas med sopor eller skit.

Skräpets utbredning[redigera]

Skräpet har hängt med ända sedan mänskligheten kom till vara. Under stenåldern hushöll man med skräpet, för då var man finurlig nog att leta igenom sånt man kunde behöva. Denna kunskap har dessvärre gått förlorad, och har resulterat i att värdefullt skräp ligger och skräpar överallt.

Skräpets uppror[redigera]

Skräpet fick under mitten av 1900-talet en stark fiende, kallad Miljöpartiet. Det partiet ville utrota skräpet och/eller spärra in dem i koncentrationsläger, kallade soptippar, bland sopor och skit. Den mest fruktade soptippen bland skräp var Kolmården Djurpark. Miljöpartiet slog ut en stor del av skräpets befolkning, men under 1980-talet tog de sej mod och började slå tillbaka. Under 4 års tid (1985-1989) utspelades flera blogia strider mellan soldater från Miljöpartiet och skräp-rebellerna. Men tids nog vann skräpet, och Miljöpartiet upplöstes.

Konsumering av skräp[redigera]

Skulle skräp konsumeras i någon form, såsom aska eller mögelost för att uppleva ett rus, uppstår utan tvekan bieffekter. Dessa inkluderar gasig mage, hår i brödrosten och allmän idioti samt i vissa fall hallucinationer. Forskare från Alaska har upptäckt att det finns ett mönster i dessa, av en okänd anledning är ofta hallucinationerna kopplade till filmtrilogin matrix och åsnor. En rekonstruktion av en konsuments hallucinationer finns tillgänglig på NASA:s webbsida.

Se även[redigera]