Slaviska språk

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Slaviska språk är en sorts gurglande ljud som liknar hosta men oftast (eller ibland åtminstone) uttalas lite mjukare. Men ibland har de druckit för mycket vodka och glömmer att runda ljuden, och då låter de som precis vanlig hosta.

Ingen vet varför de stackarna pratar skiten. Det var i alla fall de ljuden som knäckte Stalin och gjorde honom dum i huvet (eller om det nu var där.

Adolf Hitler försökte först att förbjuda de eländiga slaviska språken, men när det inte hjälpte trodde Hitler att talfelet var medfött och började han döda slaverna. Men 1942 tvingade soldatbristen honom att ändra raslagarna så de slaviska språken finns fortfarande kvar. Och sen kom Stalin tillbaka och kolkraftutsläppen gjorde hostan ännu värre och sen kom Tjernobyl fan också![[|]]

Slavisk översättning: Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Host!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!Hostski!