Soran Ismail

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Soran Schakalen Ismail är den mest ökände terroristen i modern svensk brottshistoria. Ismail ligger bakom rånet av JultomtenÖverby köpcentrum i Trollhättan och han har tidigare en del av Baader-Meinhof ligan. Det man vet om han födelseort är att den ligger i Kurdistan. Ismail är sedan 2008 medlem i PK-gerillan. Han döljer sitt sanna yrke genom att uppträda som komiker och räkna upp PI.


Soran Ismail innan Schakalen.[redigera]

När Soran Ismail var 12 år rekryterades han av miljöpartiet ekoonanisterna där skulle han utföra minkutsläpp och planera bombningar av lokala partikontor tillhörande Kristdemokraterna, Folkpartiet och Moderaterna. Det visade sig att Ismail skulle vara en mycket framgångsrik ekoonanist men eftersom Ismail inte ville förhindra klimatförändringarna genom att utöka djurporren med 33% så blev han utkastad ur ekoonanisterna. Detta gjorde Ismail till en bitter aknefylld 15-åring som skulle senare skulle utföra en bombning av ekonanisternas högkvarter i Grums. Attentatet resulterade i 13 ekoonanisters död och att Ismail fick namnet "Schakalen".


Möte med Erik Almqvist och konspirationen som chockade Expressen.[redigera]

Under en resa till Libyen 2005 för att skaffa vapen så träffade Ismail den unge spionen och politikern Erik Almqvist som var där för att skaffa ett krypskyttegevär som skulle användas till att skjuta Jimmie Åkesson. Efter en kväll ute på stan tillsammans bestämmer de sig för att ingå i en konspiration mot deras gemensamma fiende. Sverigedemokraterna. Man planerar ett dåd som skulle få Sverigedemokraterna att rasa i opinion och sedan få Almqvist till att lämna partiet. Under en sommarkväll 2010 sätter man planen i verket man arrangerar ett möte mellan Erik Almqvist, Christian Westling och Kent Ekeroth och Soran Ismail med likasinnade. Mötet eskalerar snabbt till en konflikt som resulterar till att de unge Sverigedemokraterna beväpnar sig med järnrör. Man ser till att placera ut flertalet kameror som är finansierade av PK-gerillan med Maria Wetterstrand, Mona Sahlin och Anna Hedenmo som ledare. Man beslutar senare i ett möte i Anna Hedenmo's källare att man skall hålla fast i filmen ifall Sverigedemokraterna kommer över 10% i opinionen. I november 2012 kommer Sverigedemokraterna över 10% i alla opinionsmätningar detta leder till en medial hysteri utan dess like. Gerillan agerar som tänkt och skickar samtliga filminspelningar till Expressen. Expressen reagerar med glädje och skriver krönikor och artiklar om hur SD-toppar beväpnat sig med järnrör och allt till gerillans förtjusning.

Almqvist lämnar därmed sina uppdrag och Ismail bekräftar sin makt över de mediala organen i Sverige. Men planen misslyckas och Sverigedemokraterna får över 20% i opinionen.

Var vänlig och observera att ovanstående är ingen konspirationsteori utan är erkänd av flertalet ledande samhällsledare, opinionsbildare och chefsredaktörer för kvällspostens tidningar. Avpixlat.info har säkerhetsställt faktan kring dådet via flashback och Lena Melin's dagboksanteckningar.

Tiden efter konspirationen mot Sverigedemokraterna.[redigera]

Inte mycket är känt om vad Ismail gör idag förutom att han försöker underminera EU's jordbruksutskott med hjälp av infiltratörer inom Centerpartiet och Vänsterpartiet. Man misstänker att Ismail inlett korrespondens med det marxistiska rådet i Göteborg i Västra Götaland.