Spettkakeman.se

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

”Spettkakeinstitutet vill att vi äter 6-8 spettkakor om dagen”

~ Rånartjänst om Spettkakeman.se

”Spettkakeman.se? Död åt de otrogna!”

~ August Strindberg om Spettkakeman.se

”Spettkakor är gott. Nästan lika gott som pengar.”

~ Göran Persson om Spettkakeman.se

”Spettkakor är äcklig politisk propaganda för Skåne. När vi fick spettkakor på barnkalasen i min barndom kastade jag dem genast på den som serverade.”

~ Lotta Engberg om Spettkakeman.se

”Denna typ av kött är gott!”

~ Per Uk om Spettkakeman.se
NickSpettekaka tillsammans med sina barn.

Spettkakeman.se [1] är ett webbforum dedikerad till tillverkningen och förtäringen av skånska spettkakor. Forumet har skiftat ägare ett flertal gånger, men det drivs numera av den skånske superhjälten NickSpettekaka, tillsammans med Lena Philipsson och Jesus.

Tidig historia[redigera]

Spettkakeman.se bildades som en produkt av Vladimir Lenins Revolution™. När Lenins enorma isterimperium växte sig starkare, så kände sig skåningarna att deras "Spiddekaga" tillverkning var hotat. Som ett svar på detta bad Jesus icke-skåningen Spett-kakke att bilda forumet. Jesus farsgubbe, Gud, var snäll nog att skänka lite av sitt dyrbara serverutrymme på Himmelen, Inc. Medlemsantalet växte fort, och Spett-kakke fick byta till ett nytt forum. Nu blev även NickSpettekaka och Jesus moderatorer.

Senare historia[redigera]

1972 blev August Strindberg magsjuk efter att ha förtärit en spettkaka på Aktuellt-redaktionens café. Efter detta blev August Strindberg en fanatisk skåne-hatare, och lejde lönnmördaren Pippi Långström, med uppdrag att döda Spett-kakke. Uppdraget misslyckades, men Spett-kakke blev svårt skadad, och tvingades dra sig tillbaka. Ingen har sett honom sedan dess, men det sägs att han bor med Elvis Presley i en liten stuga i Sareks nationalpark. När Spett-kakke var borta så såg NickSpettekaka sin chans och genomförde en stadskupp och omvandlade Spettkakeman.se till en kommunistisk republik. Han har sedan dess styrt forumet med järnhand.

Forumet[redigera]

Spettkakeman.se är indelat i följande delar: Spettkakor, Spettkake utrustning, Spettkake utbildning, Offtopic, Spettkakeman.se samt Nakenbilder. I den senare delen kan medlemmarna publicera nakenfoton på de själva tillsammans med deras spettkakor. Denna del är forumets mest besökta del. Offtopic är också väldigt besökt, där frågor som Meningen med livet, Hjälp! Sverige går åt helvete, alla begår brott och haschet är slut!, Tror du på spöken? samt Är det tillåtet att skjuta Sveriges statsminister? diskuteras.

Bloggen[redigera]

NickSpettekaka driver även sin egen blogg på sidan. Där skriver han om sina senaste Spettkakor, TV-utbudet och om hur bra Jesus är på att köra motorcyckel.