Spionanka

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
En anka med baktankar kastar dolska blickar

En spionanka är ett hemligt vapen som onda stormakter sänder ut för att spionera på intet ont anande goda muslimer (sådana som inte röstar på muslimska brödraskapet utan föredrar militärdiktatur). Onda stormakter, t.ex. Israel, USA, Sovjet och andra makter dresserar fåglar, exempelvis duvor, ankor och kråkor att tänka och tala, så att man låter dem flyga över fiendens territorium för att sedan kunna skicka drönare som dödar vanliga hederliga muslimer litet godtyckligt.

Fula tricks[redigera]

Ett vanligt fusktricks av de ondskefulla spionerande stormakterna är att förse fåglarna ifråga med en ringmärkning som i förstone ser ut som en radioutrustning eller som mikrofilm, eller något annat ytterst suspekt som går ut på att först ge ett överraskningsmoment, sedan invagga den polis som arresterar den spionerande fågeln i falsk säkerhet. När sedan ringmärkningsattrappen identifierats, tror den bevakade polisen att fågeln är helt ofarlig, så släpper de fågeln så att denne kan fortsätta att spionera ostört utan attrapp. I själva verket gör fågeln egna observationer och rapporterar muntligen till underrättelseofficerer som tillhör den ondskefulla spionerande stormakten.

Art[redigera]

För att lura polisen förekommer spionankan av en hel massa olika arter, t.ex. anka, and, trana, korp, och rentav örnar har förekommit. Vissa ondskefulla stormakter sänder även ut spionankor av arten bäver, speciellt populärt bland Sovjets spionankor, vid sidan av tvättbjörn och myskoxe. En dromedar sågs exempelvis i Nagorno Karabach spionerande på Azerbajdjan, och likaså en isbjörn i Saudarabien. Tumlare brukar ses i Östersjön, oftast spionerande på Sverige för Sovjetrysslands räkning. Man har även sett känguruer i England, något som tros vara Vatikanens "informatorer" på de brittiska kättarna.

Externa länkar[redigera]