Stallone

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Sylvester Stallone (a.k.a Olle Mårtensson ,källor saknas) född nångång under 1900-talet i zimbabwe, är en porrstjärna och en boxare

Släkt o vänner[redigera]

Sylvester hade två syskon Elvin och Lambert och hans mamma hette Togutomi och var 15år när hon klämde ur sig Sylvester. Vid 14års ålder fick Sylvester ett barn med sin mamma som klarade sig med 3ben 3ögon som sedan i vuxen ålder fick jobb på Circus. Sylvesters pappa var 75 när Sylväster föddes och dog kortefter hans födelse.

Karriär[redigera]

Sylvester drog till Turkmenistan vid 20års ålder och började med amatörporr som han tjänade en hel del på pga hans sexiga kropp, efter ett tag i porrbranchen hamnade han i knarkmissbruk vilket ledde till mycket slagsmål i slum områden, med mycket heroin i blodet kunde Sylvester slå ned vem som helst. Han fick då idén att börja med stereoider för att öka muskelmassan. Vid 35års ålder drog han upppumpad till USA för att bli en boxarsjärna. Inför varje match tog han alltid lite heroin för att bli ostoppbar. Idag är han känd som skrumpung pga att hans pungkulor är lika stora som pyttekulor och satsen räcker inte ens till att göra barn.