Stenungsund

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Stenungsund, även kallat Stönpungsund, eller Sexigstund, är ett litet rumphål med ca 20.000 pundare. Det vanliga langar stället skedde på svenshöga station som är ännu ett litet rumphål i sexgstunds kommun. Många ungdomar brukar hänga slänga med sina kalsonger utanför Videomix för att de tror att de har stil, de andra hänger utanför systemet för att se om de är någon som kan köpa ut.Det finns också många blattar på blattebacken (hasselbacken)som våldtar små flickor.

Skolor[redigera]

Stora höga-skolan[redigera]

I stora höga skolan befinner sig de flesta knarkarna de kommer och får precis som dom vill, men vem fan bryr sig? Storahöga skolan innehåller även ett högt antal fjortisar som super sig fulla varenda eviga dag. varning för bajs på golvet!!! Ta på er sådana plastpåsar som dom har på sjukhus, för efter sth skolan kommer psyket!

Speciellt en person som heter Maddeklen kan vara en av anledningarna till att bajset aldrig verkar ta slut. Hennes bästa kompis gillar att äta hennes konkelbär.

Kyrkenorumskolan[redigera]

Kyrkenorumskolan, också kallad "Svennenorumskolan" brukar anses vara en en väldigt originell Svenne skola där bara ett antal få elever inte är förbaskade svennar som springer runt och skriker "PAWNAD!" hela tiden. Eleverna brukar vanligen gå in i Skolans lilla kyrksal där de ber 24/7 när man uppförts sig dåligt. De hoppas på att "Gud" ska förlåta de genom att låta de få 6 timmars kvarsittning. "Gud" brukar aldrig lyssna på de och därför ger de sig själva kvarsittning.

Nuförtiden brukar många barn på Kyrkenorumskolan bli utråkade av det som brukar kallas pluggsyndrom vilket får de att inte vilja plugga och istället spela på sina mobiler och iPads.

Kristinedalskolan[redigera]

Blatte & Sosse skolan

Stenungskolan[redigera]

I denna äckliga skola var det fullt med emokids, väggarna vara fyllda med blod och när man börjar 7:an (och kanske blir nerspolad i toaletten av 9:orna!) erhålls alla varsitt dubbelsdigt rakblad, använd väl. Det ryktas om att kidsen på Stenungskolan får mycket bättre betyg än vad de alla andra får på de andra skolorna men jag tror att ni förstår de nu när rektorn har talat ut och berättat att de bara finns emokids på skolan och om de inte får höga betyg så gråter de.

Parkering[redigera]

Vill ni besöka Stenungsund/Sexigstund så parkera gärna på någons tomt eller på en parkering nära systembolaget.