Stollman

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

”Stollman? Är det han som springer runt på min kuk om nätterna?!”

~ Ron Weasley om Stollman

”Du är habbad Ron walla! Klart som ******(svordom på tamil) inte han gör det,din fågel!”

~ Indigo Zap om Rons citat om Stollman


Stollman gör sig klar för tredje världskriget.

Stollman (i vissa sammanhang felaktigt benämnd som Skalman) är en grönmålad grästunna som vissa förväxlar med en sköldpadda. Stollman har en gul hatt på huvudet, men är för övrigt fullständigt naken.

Stollman är mästerhjärnan bakom det kriminella bandet Bamsegänget, som för övrigt består av Bamse och Lille Skrutt. Ligan håller på med opiater och andra droger som de villigt distribuerar till Bamses "vänner" och annat löst folk som bor i trakterna som framsprungit ur tecknaren Rune Andreassons sjuka fantasi.

Ron[redigera]

Ron drömmer ofta att Stollman kryper runt och biter honom på hans kuk. Det har gått så långt att han går till psykolog för att prata om detta.

125px-Flag of Germany.svg.png VARNING! Den här sidan är i belgiska myndigheters sökljus!

Alla som har samröre med sidan kommer att registreras och straffas.Värt att veta[redigera]

  • Stollman har en allvarlig hjärnskada, åstadkommen av sekunda droger, som gör att han inte vet när han ska sova respektive äta. Därför har han en specialdesignad klocka, mat- och sovklockan, för ändamålet. Denna manick ringer när det är ”dags”.
  • Stollman tjänar svarta pengar genom att uppfinna diverse manicker och mojänger som han påstår ska fungera, men som i verkligheten är rena skräpet.
  • Stollman transporterar sig helst med den så kallade "självgående skottkärran", något som beror på att han efter många års drogberoende har förtsört sitt balanssine och därför inte kan gå.