Studentrabatt

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Zeichen 101.png Varning! - Artikeln nedanför verkar ha väldigt dålig formatering.
Du kan hjälpa Psyklopedin genom att titta här och redigera artikelfanskapet.

Studentrabatt innebär att man vid en årlig tillställning som hålls av Smurfus Snorre rear ut de studenter vid Sveriges högskolor som inte klarat de kurser de borde, och därför dragit skam över högskolan de läst vid.

Studenterna delas upp i tre olika kategorier: Män, Kvinnor och Reine Brynolfsson. Indelningen sker genom att tillfråga studenterna huruvida de tycker att bebisar är gulliga. Blir svaret "nej" är det en man, "ja" är det en kvinna. Svarar den tillfrågande "med eller utan ketchup?" är det Reine Brynolfsson.

Grupperna separeras sedan, så att man kan sammanföra dem när det är dags för själva tillställningen. När det är dags för försäljning kommer en man med väldigt stor näsa som pekar på studenterna en efter en och ropar upp priset. Har studenten även ett attraktivt utseende tillkommer 20% på priset för att åtgärda detta innan leverans.

Efter det att prisutropandet är klart får publiken, enligt tradition med Bert Karlsson i spetsen, slänga sig över den student de vill ha och ropa "PAXAD!" för att få ensamrätt på att köpa studenten.

De studenter som inte säljes placeras i en större kartong av märket Kartong för att fraktas till Michael Jacksons källare.