Sven-Göran Ullsten

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Sven-Göran Ullsten föddes 1922 utanför Helsikaka i Finlands sumprunkartrakter. Redan som liten lärde hans far Karl-Göran Ullsten allt han kunde vilket omfattade det gegigna, traditionella finlandsrunken. Tillsammans med andra storaväxta män lärde sig Sven-Göran hur man beter sig med andra homosexuella män i en bastu.

Sven-Göran Ullsten är mest känd för sin första bok Mina Drömmars Penis, som han lanserade redan som 17-åring. Hans kusin Rune Ykköskanava är personen som inspirerat Sven-Göran mest genom sina genomgående studeringar av sin enorma penis.

Senare i livet blev Sven-Göran Ullsten och kusinen Rune Ykköskanava ett par som tyvärr inte levde så lyckligt. Rune Ykköskanava arbetade under sin sista tid som Cock-PushUp-tränare vid det internationella finländska träningsinstitutet i Helsingfors. Sven-Göran Ullsten tyckte efter ett tag att hans mans penis växt sig för stor för att få vara hans dröms penis. När maken låg och sov klippte Sven-Göran av den och svalde den i sin ilska. Samtidigt som Sven-Göran kvävdes av den massiva köttbiten låg Rune och förblödde i smärtor. Dagen därpå blev en helt vanligt och solig sommardag förutom att en ledsen son till Sven-Göran och Rune förskräckt kommer in i rummet och förstår nattens händelser. Sonen som endast var 5 år när detta hände en julinatt 1947 kom inte ihåg sitt namn och döptes därefter till Urban på daghemmet utanför Helsikaka. Urban hade ångest för sin fars ofullbordade bok, Ett Nylle Så Blått, så han skrev den färdigt och debuterade den i maj 1962. Detta var början på en ny unik författares liv.