Taiwanesisk-tyska kriget

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök
MrE.jpg
Stop hand.png "JA' TYCK' SYNN' OM IDIOT'N SOM INT' FIX' 'N HÄR SK'T'N!" Stop hand.png
Någon, hjälp den här idiotiska sidan genom att skriva om den.
Och se till att den dricker sin mjölk också. Endast då kan den komma med i A-Laget.

Efter att Tyskland brandbombat Taiwan klockan 23.59 den 30 Augusti 1946, bara ett drygt år efter att andra världskriget tagit slut 1945, bröt det taiwanesisk-tyska kriget ut. Kriget kom att vara i 10 år och kom att kräva en massa offer.

Bakgrund[redigera]

Adolf Hitler hade nu blivit uppväckt ur sin död av Göran Persson och var minst sagt hämndlysten. Han började med att sätta Göran (som inte märkte någonting) i hans hemliga koncentrationsläger "RAUSALLESJUDENHAILHITLERJUGENDSIEGSIEGHAILMASTERPOLIZIANICHLIEBEWIENERUNDICHBINNICHTDICK" i en månad. Den 30 Augusti träffade han Rambosmurfen och Mona Muslim och tillsammans bestämde de sig för att brandbomba Taiwan. De glömde bort att Taiwans befolkning bestod till 100 % av Nazister som flytt dit (förutom halvkineser som dock räknas som fiskar).

Kriget utbryter[redigera]

Hitler startade en underjordisk fabrik - UnderHitler - där han ,Mona och Rambo Smurfen tillverkade bomberna. Det tog bara en halvtimme. Sedan så byggde de om Görans Audi. De satte vingar på den och knöt ett snöre runt månen. Sedan följde Mona med en NASA-utforskning i smyg och gungade snöret med den fastknyta Audin med bomberna i, och gungade snöret. Rambo-Smurfen satt i planet och väntade på tillfället när han kom över Taiwan. Då tryckte han på en knapp och lossade bomberna. Hela den nazistiska befolkningen och alla fiskar dog.

Kriget fortsätter[redigera]

Hitler, Mona och Smurfen tyckte detta var jättekul och de fortsatte i ytterligare 10 år med detta.

Krigsslutet[redigera]

1956 gjorde Elvis Presley succé i USA och Hitler, som nu döpt om Tyskland i smyg till Tredje riket, såg chansen att snappa upp Elvis mot sitt nya projekt... Erövrandet av Alaska!