Tamponger

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Tamponger växer i syd-Sverige och skördas tidigt på våren.

Det var när Göran från Bergsjön kom åkande i sin blåa volvo på väg att hämta sin farmor i Stöpafors som han upptäckte en buske med övermogna tamponger växte vid vägkanten.

Han plockade en kasse full med tamponger och tog med hem. Efter att ha ätit dem under en hel vecka förstod han att de inte passade bra som mat - och det var då han kom på de var avsedda att stoppas i näsan.

När tampongerna först kom ut på marknaden började tjejerna felaktigt först pilla in dem mellan benen och förstod inte att det är väldigt snuskigt att göra så då man kan få senap på fingrarna... eller, ja nått annat kladdigt. Det var när tjejerna ville deras pojkvänner skulle göra samma sak för att förhindra gasläckage i brödrosten som de kom på att de kanske borde läsa de bifogade instruktionerna. Och det var då de insåg att de skall stoppas i näsan för att förhindra graviditet vid samlag.

Då kanske ni frågar er "hur kan en tampong i näsan förhindra graviditet?" Det är en jättebra fråga och det kan faktiskt mycket väl hända på nått sätt att tamponger i näsan skulle kunna förhindra graviditet vem vet. Men i instruktionerna står det att man ska trycka in tampongen ORDENTLIGT i näsan i-stället-för samlag - och då blir inga barn gjorda!!! Enkelt och logiskt!

Tamponger är väldigt ekonomiska då de kan användas flera gånger. Har du provat återvunna ungsbakade tamponger med en god svapsås och lingonsylt? ...eller stuvade begagnade tamponger med morötter och corn? tamponger är sällsynt välsmakande då de är riktigt mörkröda och fina. De används för övrigt som droger. Tycker du begagnade tamponger luktar illa? Höj temperaturen i ugnen och låt dem stå inne lite längre så försvinner det lilla problemet garanterat.

P.S. detta är beprövad med lyckade resultat