Tandborste

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka
Nelson Mandela påstod sig 1962 ha tagit denna bild på tandborsten när han var ute och sågade sin gräsmatta.
Tandborsten även kallad Kariesbildaren eller Sture, mytologisk varelse som sedan 1400-talet rapporteras ha setts i stora toaletter i USA och Bosnien. Eventuellt kan den vara en släkting till Tandpetaren och Batman. Dess latiska namn är Paja Tandius.

Utseende[redigera]

Bild som hittades på www.snyggast.se [1] som ska föreställa tandborsten men vissa skeptiker påstår att det kan vara Göran Persson.
Det sägs att Tandborsten har en kraftig banankropp, hockeyfrilla på ca 700 kg, längd på 20 centimeter och armar som når honom ner perfekt till penisen. Det sägs också att Tandborsten ger ifrån sig ett läskigt målbrottsskrik vid 7-tiden på morgonen. Vittnen säger att Tandborsten är en okänd politiker som tränar innebandy med batman.

Observationer och spår[redigera]

Sedan 1600-talet har det i USA och Bosnien rapporterats in över 11 miljarder fynd av Tandborsten (antingen som spår eller observationer). Trots att många påstår sig ha sett Tandborsten så har ingen lyckats med konststycket att göra en 360 på skateboard vilket är väldigt konstigt. Vissa påstår sig ha spelat fotboll med Tandborsten men det har på senare tid visat sig att det var Tomas Brolin dem spelat med.

En del säger säger sig ha blivit bortforda av Tandborsten, en av dem är Markoolio. Han påstår att han 1924 blev uppdragen från sin parkbänk av en Tandborste och förd till dennes gömställe. Där hölls han som fånge i flera sekunder, för att sedan undkomma efter att ha givit Tandborsten en del av sin mamma. Mamman gjorde att varelsen mådde dåligt och han själv fick då chansen att göra en 360 på skateboard men misslyckades.

De första pungavtrycken som sägs ha tillhört en Tandborste rapporterades av World Of Warcraft spelaren Zlatan Ibrahimovic år 1931. Sedan dess har man hittat många pungavtryck som kan ha tillhört en tandborste. De största som påträffats var upp till 200 meter breda och 60 centimeter långa. På grund av att avtrycken ofta uppvisar avtryck efter svettkörtlar, valkar och pokemonkort så tror många forskare att avtrycken kommer från någon varelse som liknar en stor USB kabel.

Den 10 oktober 1962 lyckades BeyBlade spelaren Nelson Mandela och hans kollega R2D2 i Koppersvägen, Bosnien att fånga Tandborsten på film. Huruvida filmen är äkta eller ej är det ingen som vet helt säkert förutom en Bosnier vid namn Kemal Kebab eller Dr kebab som han kallar sig. Dock påstår Tandborsten själv att den är falsk och bitchig. Filmen undersöktes av unversitet i Angered, Stureplan och Rosengård och de kom fram till att varelsen på filmen var ca 300 meter lång och tog 1 centimeter långa steg, längre än en människa orkar ta. "Tandborsten" på filmen gick med böjda pubishår och kalsonger fritt hängandes längs tårna. Skeptikerna påstår att filmen visar en stor man klädd i Göran Persson dräkt. Men forskarna menade att det skulle vara mycket svårt att gå på det sättet i en så tung dräkt och menar då att det endast kan vara Göran Persson själv.