Tangentbord

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Tangentbord[redigera]

Tangentbord växer i Afrika. De växer på en viss buske vid namn Tabodos och det är så det har fått namnet tangentbord. Sifferknapparna växer ofta högt upp i busken ungefär 3500 m över havet. Bokstäverna gillar inte riktigt höjder så de väljer att växa 3000 m över havet istället. Andra knappar som shift, tab och capslock tar det ännu mer lungt och växer därmed 0,1 m över havet. nam.

Hur farlig är ett tangentbord[redigera]

Tangentbord är en väldigt farlig sak för dina barn. De kan skriva vad som helst på den utan att du vet det. tex Gurka. De kan även leda till våld och andra sorters brått. Idag används de lätt för nätmobbning och såra folk genom att skriva ord. Därför borde de förbjudas för att många tar livet av sig. Varför? Det är en fråga som många forskare har funderat över. Många tror att det är pågrund av att man har fått lite ord skrivna i mobilen.

Vad använder man de till[redigera]

Under andra världskriget användes de som sköld för pixelbomber. De användes också till att skapa otroligt blodiga slag som tillexempel slaget vid bromölla år 1834 f.kr (mitten av andra världskriget). Idag används de bara för att få fram bokstäver på datorn vilket är ett missbruk eftersom att de är tänkta som vapen.