Teenage Mutant Ninja Turtles

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

”I Sovjetryssland bor kloakerna i TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES!!

~ Rysk Reversal om Teenage Mutant Ninja Turtles

”1990-talet, vad gick fel?!”

~ Martin Ljung om Teenage Mutant Ninja Turtles

”Inget…tror jag…”

~ Göran Persson

”Alla 90-talister som lever kvar då: KNULLA MIN MAMMA MAMATA!!!!!! 90-talet var SKIT!!!!!!SUG JEFF BEDOZ DICK!!!!!!!!Ashård men liksom FAN VA FAIIIIIIILLLLLL!!!!!!!”

~ Pumpkin Smoke om Teenage Mutant Ninja Turtles

”Yo dawgz! I heard that you liked pizza so we put a pizza in your pizza so you can eat pizza while you eat pizza.”

~ Xzibit om Teenage Mutant Ninja Turtles


AWarn.gif   Varmt välkommen till Uncyclopedia på svenska, Teenage Mutant Ninja Turtles!

Hoppas att du kommer att trivas här. Börja gärna med nybörjarkursen, som gör det lätt att komma igång. Om du har frågor kan du titta igenom de vanligaste frågorna om Psyklopedin. Om det du söker inte finns där, posta gärna dina frågor på forumet.

Sex saker att tänka på för nybörjare:

 • Mårdhet. Det vanligaste felet nybörjare gör är att inte våga skriva. Skriv! Om du språkliga felen göra, eller glöms några uppgifterna det vara ingen storare problem. Tvådje rättar till sådant till tiden. Men kom ihåg att all er bas är tillhörande oss.
 • Utforska. Ta en titt i deltagarportalen – där finns det gott om matnyttiga länkar.
 • Läs. Fortsätt sedan gärna med att läsa evigheten och om wikietiketten.
 • Fråga. Fråga någon av oss erfarna användare om du undrar om något – vi hjälper gärna till! Tveka inte att ta kontakt med en av våra faddrar.
 • Oneutralitet. Psyklopedins artiklar måste ha en massa tyckanden överallt, med personliga åsikter. Se Psyklopedin:Lägg in dina åsikter.
 • Signera. När du gör inlägg på diskussionssidor, signera det du skrivit. Detta gör du lättast genom att skriva fyra tilde efter varandra – så här: ~~~~. Om du inte har en tildeknapp må det inte vara det lättaste sättet, men du kan lika gärna klicka på knappen Button sig.png.

Om du behöver hjälp, skrik HJÄLP! på din diskussionssida och ställ din fråga under. Än en gång, varmt välkommen!

Doont speek Sveedesh?

”WTF?!”

~ Missnöjda Myrtle om Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles (på svenska Tonårsmutantninjasköldpaddor) var de fyra sköldpaddorna Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael som bodde kloakerna i New York City. I April (O Neil) 1984 fick sköldpaddorna slåss för att alla barn i Österrike skulle få äta lördagsgodis på fredagarna, något som deras fiende, skräddaren Skrädder, försöker stoppa genom att försöka förhindra godistransporterna till Österrike. Skrädder ville stoppa godiset som hämnd på allt och alla för att han själv inte fick godis av sina föräldrar som barn hemma i Japan. Godisfabrikerna i Österrike drabbades av strejker. Det hela slutade "lyckligt" då Skrädder kastde en smörkniv mot Donatello. Donatello duckade dock och smörkniven träffar en förbipasserande taxi, återvände och träffade Skrädder på lillfingret. Skrädder blev så paff att han omedelbart åt upp sig själv.

Sköldpaddornas vänner och fiender[redigera]

Vänner[redigera]

 • April O' Neil, reporter från porrkanalen Channel 6
 • Crazy Jones, sportstjärna
 • Narendra Modi, ger dom kärnvapen varje tisdag och fredag
 • Kamala Harris, ger dom halva USAs statskassa när lönerna kommer
 • Irma, jobbar på porrkanalen Channel 6
 • Chuck Norris, Open Eye George bäste vän

Fiender[redigera]

 • Skrädder, elak skräddare som oftast slåss med synålar, Lider av svår trauma sedan den tid då han inte blev född, Har som liten alltid blivit mobbad i skolan för att han inte var fet och blivit uppvuxen på godis vilket han nu vill ta ut på samhället genom att stoppa godistransporterna till Österrike,
 • Hjärnsäcken, Josef Mengele kom undan under pseudonymen "Hjärnsäcken" och började istället sträva efter sitt eget projekt som handlar om att byta ut hjärnan och magsäcken på alla människor och djur i hela världen. Började med att experimentera med sig själv, men var då tvungen att flytta över dessa organ till en robot. Sedan kremerade han sin övriga kropp och spolade ner den i toaletten. Sköldpaddorna genomskådade dock hans identitet i avsnittet "Nazi Turtles on a secret mission" som i den svenska översättningen fick namnet "Äventyrssköldpaddor på hemligt uppdrag". Numera ligger hjärnan uttorkad och hjärndöd i ett sköldpaddsskal som sköldpaddorna fick genom sin kontakt med Bowser och robotkroppen är såld till Japan i avsnittet ”Nazi Turtles on a toilet” som på svenska fick namnet ”Nazistssköldpaddorna på toaletterna”. Enligt ett Wikileaks-dokument använde sköldpaddorna pengarna till att semestra i Nederländerna och röka brajj och köpa sex.
 • Bonk & Donk, Två förvuxna baggar som är runt 2M höga, har som dröm att aldrig bli stora, Dock så är dom stora nu så dom försöker finna ett serum, på sin väg stöter dom på Ninja Turtles Gänget som dom genast försöker angripa och sno deras pizza,

Fortsättning[redigera]

Naturligtvis tog det inte slut här, utan sköldpaddorna springer nu omkring på gatorna och slår ner folk till höger och vänster. 2006 dog sköldpaddorna då de åt ihjäl sig på pizza blandad med LSD.