Tele2 Arena

Från Psyklopedin
Hoppa till: navigering, psyka

Tele2 Arena är en anläggning i södra delen av den där staden som brukar förekomma i den där vinjetten i det där tv-programmet som brukar sändas i den där tv-kanalen som brukar ingå i det där tv-utbudet från den där tv-leverantören.

Ännu är det ganska oklart med anläggningen förutom att den trycker ner en nöjespark under sig för ölhävare och presumtiva knulleristraggare som hoppas på pök.

Anläggningen har få hemmalag men desto fler bortalag vilket gör arenan till en stor bortalagsarena.

Hitintills har ett gäng daghemshuliganer haft mer tidningsrubriker på arenen än de spelande lagen. Utom Zlatan. Men han är dock bara en spelare som brukar sparka på restdelar av en död gris.

När man bestämde sig för att bygga anläggningen så bestämde man sig för en arena. Men hur, var, när och därför vet inget. Arkitekten ritade den efter regerings politik och därför är den totalt obegriplig.

Nu har det visat sig att arenan är alldeles för liten för att få plats med alla som vill se sitt favoritlag möta bortalagen som gästar. Därför borde arenan sprängas i luften och en ny arena borde byggas ut. Då kan den få namnet Comviq arena.