Termitchristoffrar

Från Psyklopedin
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Termitchristoffrar (ofta förkortade "termiter" eller "miter") är en insekt som lever i alla världens hörn.

Fakta[redigera]

Termitchristoffrar lever som sagt i alla världens hörn och kan bli upp till sex meter långa. De är en korsning mellan termit, myra och människa. Termitchristoffrar är väldigt speciella insekter, för när man pratar om dem i singular säger man "termitchristoffrar". Det vill säga "en termitchristoffrar, flera termitchristoffrar". De äter trä och människor och är världens vanligaste insekt.

http://images.uncyc.org/sv/d/dc/Termit.png

Asså bilden e kraj men ni faddar nog

En svensk termitchristoffrar.

Termitlarm[redigera]

Termitlarm (ofta förkortat "larm") är det föremål som används främst i försvar mot termitchristoffrar. Man kan antingen köpa termitlarm på särskilda termitvaruhus, eller bygga dem själv med hjälp av föremål som även finns att köpa på termitvaruhus. Termitlarm kan se ut på många olika sätt beroende på vilken serie termitlarmet tillhör (serierna är: q, w, x, y och z) och de installeras på samma sätt som ett inbrottslarm. När en termitchristoffrar är ett visst avstånd ifrån ett termitlarm (också beroende på vilken serie termitlarmet tillhör) så tjuter termitlarmet och varnar därmed alla i termitlarmets närhet så de kan utrymma området.


http://images.uncyc.org/sv/2/2c/Larm.png

Ett termitlarm i serien y16.

Termitsprej[redigera]

Termitsprej (ofta felstavat "termitspray") är det enda, men ändå effektiva, vapnet mot termitchristoffrar. Termitsprej finns i cirka 390 olika färger. Mörk färg används för plågsamma döder och ljus färg används för att direkt ta död på en termitchristoffrar. Termitsprej finns att köpa, precis som termitlarm, på särskilda termitvaruhus. Termitsprej går även att blanda själv.


http://images.uncyc.org/sv/1/1c/Sprej.png

En flaska brandgul termitsprej.